Violatorii de la Hollywood! Ce actori au fost acuzați de abuz sexual

Viața bate filmul! La Hollywood, nu este totul atât de roz precum pare. Actori mari și îndrăgiți de milioane de oameni se pot transforma peste noapte în niște monștri, atunci când ies la iveală detalii despre adevărata lor față.

Russell Brand
Russell Brand (48 de ani), acuzat că a violat mai multe femei (Foto: GettyImages)

Russell Brand (48 de ani) a fost luna aceasta acuzat de viol și agresiune sexuală de mai multe femei. Una dintre victime ar fi avut 16 ani, atunci când a avut loc abuzul sexual. Britanicul este investigat în țara natală, însă el locuiește în SUA, acolo unde s-a mutat de când a început cariera lui la Hollywood. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2006-2013. 

Din cauza anchetelor, actorul a pierdut o mulțime de contracte așa că, zilele trecute, le-a cerut fanilor să îl susțină financiar prin donații, deși are o avere estimată la 20 de milioane de dolari. „Evident, săptămâna aceasta a fost extraordinară şi dificilă şi vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul vostru şi pentru faptul că aţi pus sub semnul întrebării informaţiile care v-au fost prezentate”, le-a spus el fanilor de pe Youtube.

Cuba Gooding Jr. (55 de ani) a căzut la o înțelegere presupusa victimă (Foto: GettyImages)
Cuba Gooding Jr. (55 de ani) a căzut la o înțelegere presupusa victimă (Foto: GettyImages)

Cuba Gooding Jr. (55 de ani) a scpat de acuzația de viol chiar în ziua în care trebuia să înceapă procesul, în luna iunie a acestui an. Femeia care îl acuza pe actor că a abuzat-o în 2013, într-o cameră de hotel, a ajuns la un acord cu acesta. Termenii acordului dintre cele două părți nu au fost dezvăluiți public. În trecut, Cuba Gooding Jr. a mai fost acuzat de mai multe ori că a pipăit și sărutat cu forța zeci de femei. A pledat vinovat atunci, dar a fost scutit de închisoare.

Danny Masterson, 30 de ani de închisoare

Danny Masterson (47 de ani) a fost băgat recent la închisoare (Foto: GettyImages)
Danny Masterson (47 de ani) a fost băgat recent la închisoare (Foto: GettyImages)

Danny Masterson (47 de ani), cunoscut pentru rolul său din „That 70's Show”, a fost condamnat luna aceasta la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, care se poate transforma într-o sentință pe viață. Actorul a drogat și a violat mai multe femei, în incidente separate, între 2001 2003, la casa lui din Hollywood Hills.

Bill Cosby (86 de ani), acuzat de abuz sexual de peste 60 de femei (Foto: GettyImages)
Bill Cosby (86 de ani), acuzat de abuz sexual de peste 60 de femei (Foto: GettyImages)

Bill Cosby (86 de ani) a fost acuzat de viol de peste 60 de femei. El a fost găsit vinovat pentru trei agresiuni indecente pe data de 26 aprilie 2018, pentru fapte care s-au petrecut în 2004. Avocații lui au susținut, de-a lungul procesului, că una dintre victime, Andrea Constand, este, de fapt, o mincinoasă patologică. După proces, vedeta a avut de plătit femeii 3,4 milioane de dolari daune morale. În 2021, Cosby a fost eliberat din închisoare, după ce Curtea Supremă din Pennsylvania a anulat sentința.

Kevin Spacey (64 de ani) a trecut deja prin două procese (Foto: GettyImages)
Kevin Spacey (64 de ani) a trecut deja prin două procese (Foto: GettyImages)

Kevin Spacey (64 de ani) a fost și el acuzat de viol, de mai mulți bărbați, însă a câștigat procesele. Cel mai recent, în iulie, actorul a fost declarat nevinovat la acuzațiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse de către patru bărbați, care susțineau că au fost abuzați de el în perioada 2001-2013, la Londra. Anterior, a fost acuzat de viol și în Statele Unite, dar și acolo a fost găsit nevinovat anul trecut, de un tribunal civil din New York. În 2019, acuzațiile de abuz sexual împotriva lui au fost retrase într-un alt caz.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png