S-au dat bani gratis într-o țară unde trăiesc zeci mii de români. Cum a fost posibil miracolul

Au picat bani din cer într-o țară în care mii de români lucrează! Mai exact, Bank of Ireland s-a confruntat cu o situație ieșită din comun în urma unei defecțiuni tehnice la bancomate, care a permis clienților să retragă sume mai mari decât aveau în conturile lor.

Bank of Ireland s-a confruntat cu o situație ieșită din comun
Bank of Ireland s-a confruntat cu o situație ieșită din comun

S-au dat bani gratis într-o țară unde trăiesc mulți români

Această problemă a generat cozi impresionante la bancomate, deoarece mulți oameni au încercat să profite de această situație pentru a obține bani în mod gratuit. Defecțiunea a persistat pe parcursul întregii zile, până seara, permițând chiar și celor cu fonduri limitate sau deloc în conturi să acceseze bancomatele. Situația a avut un impact fantastic, iar zvonul s-a răspândit rapid și astfel, în fața distribuitoarelor de bani s-au format adevărate cozi cu mii de oameni. 

Unele publicaţii irlandeze au scris că anumiți clienţi ce nu dețineau banii în cont au putut să retragă sume de până la 10.000 de euro.

Parcă ar fi bani gratis, spun oamenii. Polițiștilor li s-a spus să disperseze cozile în seara asta. Cu siguranţă acești oameni care au scos bani vor fi aşteptaţi să plătească totul înapoi”, a declarat un cetățean.

Oamenii nu pot păstra banii

Din păcate pentru cei care s-au entuziasmat și au profitat de situați, aceștia nu pot păstra banii. Reprezentanții băncii au transmis că vor trece în conturile clienților toate retragerile de numerar și toate transferurile făcute, și astfel „banii minune” vor dispărea. 

Suntem conștienți de faptul că problema tehnică a însemnat că unii clienți au putut retrage sau transfera fonduri peste limitele lor normale. Aceste transferuri și retrageri vor fi aplicate în conturile clienților astăzi”, a spus purtătorul de cuvânt a al Bank of Ireland. 

„Ne cerem sincer scuze pentru perturbările cauzate de această pană (...). Ştim că am eşuat în privinţa nivelului serviciilor pe care clienţii noştri îl aşteaptă de la noi”, au mai transmis reprezentanții băncii.

Bank of Ireland s-a ales cu o sanțiune din partea Băncii Centrale a Irlandei în urma defecțiunilor sistemelor sale informatice. Mai mult, aceasta a comunicat că urmărește atent repercusiunile acestui incident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net