Satul care va dispărea de pe harta Europei. De ce oamenii sunt nevoiți să-și părăsească casele

Mii de locuitori ai unui sat de peste hotare au fost nevoiți să se mute din locul natal. Motivul este de-a dreptul revoltător.

OGU0Y2Y4NTFiYWY2ZjUxZmJlZjA0ZDUxYjE= thumb jpg

Locuitorii unui sat au fost evacuați din mediul natal

După ce au trăit o viață întreagă în mediul lor natal, locuitorii din Muhlrose (Germania) au aflat că satul lor este pe cale să dispară de pe hartă. Se pare că pe acest teritoriu se va construi o mină de cărbune. Oamenii au fost evacuați, după ce autoritățile i-au informat că există alte planuri pentru așezarea rurală.

Lucrǎrile de demolare a clǎdirilor din Muhlrose se află în continuă desfăşurare şi au început încă din luna iunie a acestui an. Mai multe locuințe au fost deja dărâmate şi urmează ca satul să dispară cu totul de pe harta Europei.

Deși mulți dintre locuitori au apucat deja să își găsească o nouă locuință, încă mai sunt săteni care speră ca totul să fie doar un coşmar şi să nu fie nevoiți să părăsească teritoriul care le-a fost “acasă” decenii la rând.

De-a lungul timpului, satul Muhlrose din Germania a trecut printr-o serie de transformări zguduitoare. A rezistat incendiilor, divizării țării, iar acum își găsește sfârșitul. Locuitorii au fost nevoiți să își facă bagajele peste noapte, din cauza faptului că aici se va construi o mină de cărbune. Cu toate acestea, autoritățile s-au asigurat că oamenii nu vor avea de suferit, însă aceștia au protestat împotriva schimbării majore. Totul a fost în zadar, căci nu au reușit să modifice decizia oamenilor legii, iar în cele din urmă au evacuat teritoriul.

Satul va fi transformat într-o exploatare minieră

Se pare că întregul eveniment se datorează războiului din Ucraina, care a dezechilibrat aprovizionarea cu energie. Curând, Muhlrose va deveni o exploatare minieră, care se va întinde pe o suprafață colosală. Satul va fi dat uitării și va rămâne doar o amintire pentru cei care au locuit aici o viață întreagă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpg
cutremur chile harta jpg
Bangkok jpeg
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crima braila stomatolog jpg
canicula jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net