Sătul de bormașina vecinului, un bucureștean a răbufnit! Ce mesaj a lipit pe ușa scării: „Copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul”

Ultima actualizare:

Viața la bloc poate fi adesea plină de provocări, iar relațiile dintre vecini pot deveni tensionate din cauza diverselor motive. Un locatar din București, deranjat de nivelul de zgomot produs de unul dintre vecinii săi, a ales să își exprime nemulțumirea printr-un mesaj inedit și amuzant lipit pe ușa scării. Acest afiș a devenit rapid viral pe internet, atrăgând atenția asupra dificultăților cu care se confruntă oamenii în mediul urban.

Un locatar a lipit pe ușa scării un mesaj amuzant ce a devenit viral. Foto: arhiva.
Un locatar a lipit pe ușa scării un mesaj amuzant ce a devenit viral. Foto: arhiva.

Mesajul amuzant al locatarului

În încercarea de a-și face auzită nemulțumirea față de zgomotul provocat de un vecin în timpul orelor de odihnă, bucureșteanul a ales să folosească umorul pentru a transmite un mesaj clar. Afișul lipit pe ușa scării a fost imortalizat de un alt vecin și distribuit rapid pe internet.

"Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz.

Vreau să îi transmit un mesaj: DIOTULE, există speranță! Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal! Dumnezeu să te ajute! Și să ne ajute și pe noi!…

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare. Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic."

Afișul a devenit rapid viral

Afișul a devenit rapid viral, iar mulți utilizatori de internet s-au amuzat de abordarea inedită a locatarului supărat. Deși mesajul exprimă frustrare, modul său amuzant și ironic de abordare a situației a adus un zâmbet pe fețele celor care au văzut afișul online.

Aceste tipuri de incidente amuzante ne reamintesc că umorul poate fi o modalitate eficientă de a gestiona tensiunile în relațiile de vecinătate. Este important să găsim soluții constructive și să abordăm problemele cu înțelegere, iar acest bucureștean a ales să facă acest lucru într-un mod memorabil și amuzant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net