Mesajul viral de Crăciun transmis de SRI românilor

Serviciul Rom├ón de Informa╚Ťii (SRI) le-a transmis rom├ónilor un mesaj ├«n Ajun de Cr─âciun. Ca ├«n fiecare an, mesajul cu tent─â ironic─â s-a viralizat instant pe re╚Ťelele de socializare.

image
SRI a transmis un mesaj cu tâlc de Crăciun Foto: sri.ro

Mesajele publicate de s─ârb─âtori de c─âtre institu╚Ťie sunt mereu virale. ╚śi anul acesta, SRI a transmis un mesaj amuzant ╚Öi ironic, care se refer─â la principalele atribu╚Ťii pe care le are institu╚Ťia, vineri sear─â, 24 decembrie, ├«n seara de Ajun. 

┬źS─ârb─âtori fericite tuturor neascult─âtorilor┬╗, scrie pe felicitarea de Cr─âciun postat─â pe Facebook de SRI.

├Än comentariul care ├«nso┼úe┼čte imaginea, SRI a ad─âugat: ┬źDesigur, ┼či celor ascult─âtori┬╗. Fotografia ├«nf─â╚Ťi╚Öaz─â un brad pe jum─âtate intrat pe ├«n cas─â, care pare c─â ┬źascult─â┬╗ la u╚Ö─â. Mesajul cu t├ólc a fost foarte apreciat de rom├óni. Felicitarea de Cr─âciun transmis─â de Serviciul Rom├ón de Informa╚Ťii a str├óns peste 7.000 de reac╚Ťii ╚Öi sute de comentarii pe re╚Ťeaua de socializare Facebook. Interna╚Ťu╚Ťii s-au amuzat ╚Öi le-au transmis ╚Öi ei s─ârb─âtori fericite celor de la SRI.

Ce a transmis SRI de Cr─âciun anii trecu╚Ťi

╚śi ├«n anii preceden╚Ťi, SRI a f─âcut o postare de succes pe Facebook, care i-a amuzant teribil pe rom├óni

┬źS─ârb─âtori fericite curio╚Öilor┬╗, este mesajul care ├«nso╚Ťe╚Öte o imagine de Cr─âciun publicat─â de Serviciul Rom├ón de informa╚Ťii ├«n anul 2019, ├«n care apar doi copii, ce ├«l urm─âresc pe Mo╚Ö Cr─âciun ├«n timp ce acesta le las─â cadourile sub brad.

image
Felicitarea de Crăciun transmisă de SRI în 2019

Serviciul Rom├ón de Informa╚Ťii a fost ├«nfiin╚Ťat pe data de 26 martie 1990 ╚Öi este unul dintre serviciile secrete rom├óne, al─âturi de Serviciul de Informa╚Ťii Externe. SRI este o autoritate care se ocup─â cu culegerea ╚Öi valorificarea informa╚Ťiilor exclusiv pe teritoriul Rom├óniei.  Directorul actual al institu╚Ťiei este Eduard Hellvig, membru al partidului PNL, numit la conducerea Serviciului Rom├ón de Informa╚Ťii la data de 2 martie 2015, la propunerea pre╚Öedintelui Klaus Iohannis.

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romani┼úa Iovan ┼či Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
calendar ortodox 2021 9 iulie sfantul sfintit mucenic pangratie episcopul taorminei png
whatsapp down 799948 jpeg
FotoJet (5) jpg
Regina Elizabeta la nunta fiului s─âu Charles cu Camilla Parker Bowles 2005. Foto Gettyimages