Se însoară pentru a 88-a oară, la 61 de ani. E supranumit „regele Playboy”

Ultima actualizare:

Pentru multe persoane, o nuntă e mai mult decât suficientă. Dacă lucrurile nu merg bine, unii își încearcă norocul și a doua sau chiar a treia oară. Alții se pare că nu se lasă bătuți niciodată. Un bărbat a dezvăluit că se va căsători pentru a 88-a oară.

image

Kaan (61 de ani), un fermier de orez din Java de Vest, Indonezia, a fost supranumit „Regele Playboy” al ţării, după ce a dezvăluit că intenţionează să se căsătorească pentru a 88-a oară, cu o fostă soţie.

Poate te interesează: Cea mai sexy nuntă! Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Ce ținute au purtat / VIDEO

S-a căsătorit cu 46 de femei

„Regele Playboy”,  căsătorit  de 87 de ori cu  46 de femei
„Regele Playboy”, căsătorit de 87 de ori cu 46 de femei

Din cele 87 de căsătorii anterioare, cu 46 de femei, doar 40 au fost înregistrate la Biroul de Afaceri Religioase, restul erau căsătorii tradiţionale.

Întrebat de ce a ales să se căsătorească cu fiecare femeie, Kaan a explicat că le respecta şi nu dorea ca ele să se simtă ca simple aventuri şi, deşi relaţia dura doar o lună sau chiar o săptămână, întotdeauna se însura cu ele în prealabil.

Următoarea sa nuntă, cea de-a 88-a, va fi cu fosta lui soţie din cea de-a 86-a căsătorie. Se pare că femeia nu l-a putut uita şi nici el nu a putut spune nu avansurilor ei.

„Intenționez să mă căsătoresc cu fosta mea soție din cea de-a 86-a căsătorie", a declarat Kaan presei locale, conform Daily Star.

„Chiar dacă suntem despărțiți de mult timp, dragostea dintre noi este încă puternică și refuz să mă joc cu ea”, a adăugat bărbatul supranumit „regele Playboy”.

Vezi și: Secretul celui mai fericit om din lume! Ce face 15 minute în fiecare zi

De ce sunt atrase femeile de bărbatul din Indonezia

Fermierul din districtul Majalengka, provincia Java de Vest, cunoscut doar sub numele de Kaan, a declarat presei locale că femeile sunt atrase de el datorită puterii sale spirituale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net