S-a măritat Laurette cu fotbalistul Magaye? : „Îmi iubesc soțul!”

#Exclusiv Click!

Laurette Attindehou e pe cai mari la Paris! Aceasta aproape că s-a mutat definitiv la iubitul ei, fotbalistul francez Magaye Gueye. Așa că bat clopote de nuntă! Laurette îl numește deja „soțul meu” pe Magaye!

Laurette Attindehou și fotbalistul francez Magaye Gueye formează un cuplu de peste doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, prin intermediul unor prieteni comuni! Relația lor a devenit, însă, publică după ce fotbalistul a activat la echipa Dinamo București!

De când sportivul a plecat din România, în urma unui scandal de dopaj, Laurette a devenit și mai apropiată de Magaye. Aproape că s-a mutat la el, la Paris, i-a cunoscut și părinții acestuia și a primit și inelul!

Laurette: „Magaye mi-a dat inel de când ne-am cunoscut!”

Recent, modelul a postat o poză în brațele lui Magaye pe rețelele de sociailzare în care îl alintă pe cu apelativul „soțul meu”. Așa că toată lumea a crezut că Laurette s-a măritat deja! Iată, însă, care este adevărul!

Magaye mi-a dat inel de când ne-am cunoscut și m-a cerut și de soție. cere mereu Suntem bine, ne iubim, îl iubesc. Avem o relație frumoasă, e un om care mă iubește sincer și care mi-a dovedit asta. În rest, toate bune, ne împărțim între București și Paris. În ultima perioadă, am stat mai mult în Paris”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click!

Bălăceală în trei în jacuzzi!

Laurette trăiește o poveste de dragoste cu Magaye Gueye încă de acum doi ani, când Magaye era fotbalistul lui Dinamo București! Atunci au apărut în presă primele imagini cu cei doi bălăcindu-se în jacuzzi la munte, alături de o prietenă de-a lui Laurette. Atunci, modelul a declarat că Magaye a cerut-o chiar și de soție, însă a fost mai mult o cerere făcută în glumă.

Atât Laurette (38 de ani) cât și fotbalistul francez Magaye Gueye (32 de ani) au fost implicați în scandaluri de proporții. Modelul a dat cu subsemnatul la Poliție, după ce a fost agresat de un Marian Tătic, într-un hotel din Centrul Vechi, după ce acesta a acuzat că s-a înțeles  pentru o partidă de sex pe bani.

Fotbalistul, la rândul lui, a fost pus pe liber de echipa de fotbal Dinamo București, după ce ar fi fost prins dopat cu cocaină. Pe cei doi necazurile par să-i fi unit, reușind astfel să-și salveze relația, dincolo de orice. Așa că au fost alături, unul pentru celălalt, în toți acești ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub horoscop iertare png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
FotoJet (3) jpg
Shakira jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub raluca podea png
cub ioana ginghină png
Monica Birladeanub in Taximetristii jpg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
cub Patrizia Paglieri png