S-a măritat Laurette cu fotbalistul Magaye? : „Îmi iubesc soțul!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurette Attindehou e pe cai mari la Paris! Aceasta aproape că s-a mutat definitiv la iubitul ei, fotbalistul francez Magaye Gueye. Așa că bat clopote de nuntă! Laurette îl numește deja „soțul meu” pe Magaye!

Laurette Attindehou și fotbalistul francez Magaye Gueye formează un cuplu de peste doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, prin intermediul unor prieteni comuni! Relația lor a devenit, însă, publică după ce fotbalistul a activat la echipa Dinamo București!

De când sportivul a plecat din România, în urma unui scandal de dopaj, Laurette a devenit și mai apropiată de Magaye. Aproape că s-a mutat la el, la Paris, i-a cunoscut și părinții acestuia și a primit și inelul!

Laurette: „Magaye mi-a dat inel de când ne-am cunoscut!”

Recent, modelul a postat o poză în brațele lui Magaye pe rețelele de sociailzare în care îl alintă pe cu apelativul „soțul meu”. Așa că toată lumea a crezut că Laurette s-a măritat deja! Iată, însă, care este adevărul!

Magaye mi-a dat inel de când ne-am cunoscut și m-a cerut și de soție. cere mereu Suntem bine, ne iubim, îl iubesc. Avem o relație frumoasă, e un om care mă iubește sincer și care mi-a dovedit asta. În rest, toate bune, ne împărțim între București și Paris. În ultima perioadă, am stat mai mult în Paris”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click!

Bălăceală în trei în jacuzzi!

Laurette trăiește o poveste de dragoste cu Magaye Gueye încă de acum doi ani, când Magaye era fotbalistul lui Dinamo București! Atunci au apărut în presă primele imagini cu cei doi bălăcindu-se în jacuzzi la munte, alături de o prietenă de-a lui Laurette. Atunci, modelul a declarat că Magaye a cerut-o chiar și de soție, însă a fost mai mult o cerere făcută în glumă.

Atât Laurette (38 de ani) cât și fotbalistul francez Magaye Gueye (32 de ani) au fost implicați în scandaluri de proporții. Modelul a dat cu subsemnatul la Poliție, după ce a fost agresat de un Marian Tătic, într-un hotel din Centrul Vechi, după ce acesta a acuzat că s-a înțeles  pentru o partidă de sex pe bani.

Fotbalistul, la rândul lui, a fost pus pe liber de echipa de fotbal Dinamo București, după ce ar fi fost prins dopat cu cocaină. Pe cei doi necazurile par să-i fi unit, reușind astfel să-și salveze relația, dincolo de orice. Așa că au fost alături, unul pentru celălalt, în toți acești ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net