Secretul murdar al Elenei Ceaușescu. Ce poreclă de tot râsul avea, dintr-un motiv rușinos

Viața Elenei Ceaușescu a fost mereu un subiect extrem de controversat. Soția fostului dictator comunist avea numeroase obiceiuri care mai de care mai mai bizare, care nu i-au făcut deloc cinste. 

În societate, Elena Ceaușescu voia să pară mereu o doamnă elegantă și rafinată, însă lucrurile din intimitatea sa nu au putut fi păstrate la nesfârșit. Cum ar fi, de exemplu, porecla rușinoasă pe care o avea. 

Elena Ceaușescu a avut cea mai rușinoasă poreclă

La un moment dat, în cadrul emisiunii pe care o moderau Dan Capatos și Cristi Brancu, a fost dezvăluit un lucru inedit și rușinos despre Elena Ceaușescu. Soția lui Nicolae Ceaușescu nu purta niciodată lenjerie intimă pe sub fuste sau rochii, motiv pentru care s-a ales cu porecla de „Păsărica”.

Acesta nu este, însă, singurul lucru bizar despre Elena Ceaușescu. Se pare că atunci când avea timp liber, soția fostului lider comunist iubea să se uite la filme pentru adulți căci, da! Existau și pe vremea aceea. 

Nu rata - Ce s-a întâmplat cu sceptrul purtat cu mândrie de Nicolae Ceaușescu în pozele de propagandă?

Mai mult, Elena Ceaușescu ar fi avut o viață sexuală bogată, dar și controversată. Se pare că avea o pasiune aparte pentru viața amoroasă a copiilor săi și chiar voia să afle detalii cât mai picante despre partidele lor de amor. De asemenea, Elena Ceaușescu făcuse o pasiune bolnavă pentru actrița Violeta Andrei, pe care o ascultase, la un moment dat, în timp ce făcea amor. De atunci, și-a dorit să o asculte în permanență și deși o jignea pentru modul în care scoate sunete, se declara fascinată de comportamentul erotic al acesteia, după cum se arată în cartea „Orizonturi roșii”.

„Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut să știe> «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. “Curva dracului”, a spus Elena, respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”, scrie în cartea cu pricina. 

De câte ori l-ar fi înșelat Elena pe Nicolae Ceaușescu

De-a lungul timpului s-au spus numeroase lucruri despre infidelitățile Elenei Ceaușescu. Soția lui „nea Nicu” se pare că nu era deloc „ușă de biserică” și adora sexul. Acesta este și motivul pentru care l-ar fi înșelat de foarte multe ori pe fostul dictator comunist. 

Tot în cartea „Orizonturi roșii” se arată că aceasta l-ar fi „tradus” pe Nicolae Ceaușescu inclusiv cu fratele acestuia și, pe deasupra, cu mai mulți tineri.

„Tanti Lenuţa avea o slăbiciune deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă… Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: «De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu’ , ţara de la urgie?!»” a povestit Mihaela Ceaușescu, nimeni alta decât fiica lui Marin Ceaușescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net