Cât de rentabil e serviciul ultra all inclusive din Bulgaria. Ce a pățit un turist român

Ultima actualizare:

Serviciul ultra all inclusive pe care îl aleg românii în Bulgaria sau Turcia ar trebui să ofere o experiență memorabilă din care turistului nu-i mai lipsește nimic. Dar de multe ori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Drept dovadă stă și ultima pățanie a unui român. Acesta și-a vărstat toate frustrarea pe internet din cauza serviciilor primite.

Cât de rentabil e serviciul ultra all inclusive din Bulgaria
Cât de rentabil e serviciul ultra all inclusive din Bulgaria

Un bărbat, care a ales o vacanță ultra all inclusive la un hotel din Bulgaria, a povestit experiența sa pe grupul de Facebook Travel in Bulgaria - Călător în Bulgaria. Pentru el, problemele au început încă dinainte ca acesta să intre pe ușa hotelului.

Vezi și: Locul secret al grecilor! Insula „unde nu se aud manele și «bemweurile» nu au intrare pe plajă”

Primele probleme au apărut la parcare. „Nici 10 euro nu l-au impresionat”

„M-am întors săptămâna trecută din vacanță: Sunny Beach, Hotel Planeta! Punctual, în ordine cronologică: Parcarea: a apărut un domn chel de la pază cu singură replică în engleză “parking full”. Nici 10 euro nu l-au impresionat, insistând să merg la parcarea de vis-a-vis la o dărăpănătură de construcție, fără camere și fără bariere (ele erau, dar tot timpul stăteau ridicate).

Am mers la recepție, surpriză: duduia de acolo e mână în mână cu ei. Bun. Sun la Booking, iar în 5 minute apare alt domn de la pază care îmi spune că parcarea are un loc liber”, povestește turistul pe Facebook, conform Adevărul.

Sigur te interesează: Ce lucruri n-ar lua românii în vacanța din Grecia? „Nu puneți în bagaj soacra!”

Trecând de primul hop, bărbatul a apreciat plaja și locația, dar a fost foarte dezamăgit de serviciile ultra alinclusive. În primul rând, românul s-a plâns de mâncare și de faptul că nu s-a putut bucura de serviciile pe care le plătise. 

Ce a povestit românul despre mâncarea de la hotelul din Bulgaria? „Vă spun că asta e metodă de acoperire a gustului de vechi, rânced”

„Mâncarea. CANTINĂ!!! La Ultra All Inclusive băuturile trebuie să fie îmbuteliate. Ei le aveau la dozator. Calitatea lor? Dacă va spun că am luat o gură de Cola și atât, în 7 zile? Carnea veche, și gătită cu sosuri și multe condimente.

La experiența pe care o am lucrând în domeniu, vă spun că asta e metodă de acoperire a gustului de vechi, rânced. Așa că m-am mulțumit cu grătar (a fost de 2 ori în 7 zile). Pizza era o glumă de aluat cu salam prăjit anterior tocmai pentru a ascunde defecte. Paște cu ketchup de la tub (alea se vroiau a fi bologneze), și baklava care avea gust de ulei uitat la soare. 

Ce se putea mânca? Orez, cartofi, salatele proaspete (dacă erau), și ceva chestii la micul dejun. Da, recunosc, am mâncat la restaurante în Sunny Beach și Nesebar Old Town, că la Planeta riscăm cine știe ce boli digestive”, a românul pe Facebook.

Turistul român a cerut returnarea banilor

După încheierea vacanței din Bulgaria, bărbatul a solicitat grupului hotelier returnarea parțială a banilor. 

Sigur te interesează: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»"

„Ajuns acasă am contactat serviciul management al grupului hotelier printr-o asociație de avocați pentru returnarea parțială a banilor, deoarece nu am beneficiat de ofertele pe care le au pe site.

Minibar inexistent, Aquapark (2 tobogane), full saună (erau doar 2 ore pe zi) etc… Concluzia? Nu mergeți aici, documentați-vă, și dacă vă sunt încălcate drepturile de turist, reacționați!", a relatat bărbatul

Ce părere au avut alți turiști din Bulgaria? „Du-te la Mamaia dacă nu îți place”

Alți turiști români și-au exprimat opiniile în legătură cu aventura povestită de bărbatul nemulțumit de serviciile ultra all inclusive de la acel hotel din Bulgaria. Mulți dintre ei i-au dat dreptate.

Unde mergi în concediu? Sugestii de vacanță! Cele mai frumoase insule din Europa!

„Am fost și eu la acest hotel acum mulți ani. Camera de hotel super, dar atât, în rest, ce ține de băuturi și de masă, totul nasol rău! Și nu exagerez, veselă ciobită, nu găseai o cană întreagă să servești o cafea, carnea lipsea mai tot timpul”, a scris cineva. „Mâncare de pușcărie, peisaje de vis. Un amestec de care te poți lipsi”, a adăugat altcineva. 

Au existat însă și opinii diferite. „Mâncarea a fost făcută cu sosuri și condimente pentru că așa se mănâncă la ei. Du-te la Mamaia dacă nu îți place”, a scris un alt membru al grupului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net