Diva care și-a făcut rejuvenare vaginală: „Eram terifiată că fac pe mine în timp ce mă jucam cu copii”

Ultima actualizare:

Operație secretă! „Eram terifiată că fac pe mine în timp ce mă jucam cu copiii mei. Am făcut o operație de 4.000 de lire sterline”, spune Nicola Mclean, o super blondă, corp de model și înfățișare perfectă, însă cu o problemă intimă destul de rușinoasă, spune ea. 

Nicola Mclean. Sursa foto: Instagram
Nicola Mclean. Sursa foto: Instagram

Din exterior, viața divei părea fi perfectă, în realitate, ea suferea și trăia un calvar. În vârstă de 40 de ani, Nicola Mclean, o britanică care s-a luptat ani la rând cu o afecțiune pe care multe femei o împărtășesc, dar care puține îndrăznesc să vorbească despre ea. 

Tânăra mămica suferea de incontinenţă, o boală pe care a încercat să o țină sub control timp de 40 de ani, însă nu a mai rezistat și a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală care să stopeze această problemă pe care efectiv nu o putea controla.

Întreaga luptă pe care Nicola Mclean a dus-o a fost trăită în secret, deși la fiecare ieșire în public, ori în plimbările cu cei trei copii ai săi au apărut momente în care a trebuit să se rușineze. „Voiam să mă joc cu micuții, dar îmi era frică să nu cumva să scap pe mine.”, a spus femeia.

Din păcate, britanica nu putea să meargă la alergat, ori să facă activități fizice ușor solicitante din cauză că se putea trezi udă, să scape pe ea la propriu, neputând controlând urinarea. 

După o lungă suferință, modelul britanic a decis să se opereze, astfel că a scos din buzunar suma de 4.000 de lire sterline, iar interveniția i-a ușurat viața. De asemenea, intervenția i-a salvat și viața sexuală.

„Nu puteam să mai trăiesc așa, a fost cumplit. După două nașteri naturale, lucrurile se schimbă dramatic acolo jos. Am vrut să fac asta de mulți ani, însă am crezut că va trece, doar că trecerea anilor s-a dovedit și mai rea, așa că lucrurile au mers în direcția greșită. Așa că am decis să fac ceva în direcția asta. Acum nu mă mai tem că fac pe mine, sunt prea tânără ca să trăiesc astfel de experiențe rușinoase.”,  a mai spus britanica, după intervenția de rejuvenare vaginală.

Vaginoplastia este o intervenție devenită chiar un trend peste hotare, dar și în întreaga lume. „Procedura se realizează într-un timp scurt, este o soluție pe termen lung sau pentru câțiva ani, depinde de la caz la caz.”, a declarat doctorul Shirin Lakhani pentru The Sun.

Andreea Mantea și Adriana Bahmuțeanu au apelat la intervenție

Nu este singura femeie care a apelat la genul acesta de intervenție, multe vedete, persoane publice sau femei de rând au apelat la rejuvenarea vaginală. La noi, în România, Andreea Mantea sau Adriana Bahmuțeanu se numără printr cele care au ales rejuvenarea vaginală, însă motivele au fost diferite, în cazul lor.

„Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului și nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport. Am încercat dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Această zonă de care eu vreau să scap se a află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzi, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare”, a declarat Andreea Mantea, la un moment dat.

Ce este incontinența?

„Incontinența urinară nu este o boală, ci un simptom, despre care se poate vorbi atât la femei, cât și la bărbați și care se manifestă prin scurgeri involuntare de urină, combinate cu o serie de alte senzații neplăcute. Această problemă afectează milioane de oameni și poate induce o stare de disconfort, care scade calitatea vieții și influențează negativ ritmul normal, de zi cu zi. Deși este mai frecventă după o anumită vârstă, incontinența urinară poate apărea oricând, din cauze diferite.”, scrie pe site-ul medical Bioclinica

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net