Cele mai întâlnite mituri despre sex în care încă mai crezi

Ultima actualizare:

Oricât de ciudat ar părea, nu cu mult timp în urmă era de așteptat ca toate femeile să rămână virgine până la căsătorie. „Faptele vieții” au fost spuse în șoaptă, mijloacele de contracepție erau complet indisponibile, iar educația sexuală nu exista deloc.

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Nuditatea este peste tot în filme, televiziune și reclame, „WAP” a fost un succes răsunător, filmele pornografice pe internet sunt la un click distanță, dar încă avem de-a face cu o mulțime de concepții greșite și alți factori care ne împiedică se ne bucurăm de propria sexualitate. Mulți dintre noi încă mai credem în niște mituri despre sex, plăcere și intimitate.

Mit: Dacă nu există penetrare, nu se poate considera act sexual 

Ce poate fi considrat drept sex? Depinde de tine și de partenerul tău! De aceea este recomandată comunicarea deschisă pentru a vorbi liber despre limitele fiecăruia dintre noi și despre acțiunile care ne creează sau nu plăcere. 

Mit: Sexul este bun numai dacă ai un orgasm

Puteți avea toate acele experiențe minunate fără orgasm, ceea ce este bine de știut pentru cei care încep un act sexual doar cu gândul de a ajunge mai repede la punctul final. Actul sexual nu este o cursă la finalul căruia se desemnează un câștigător, ci un drum care merită să fie explorat fără a ne gândi constant la finalitatea sa. 

Și ca bonus, orgasmele pot fi mult mai ușor de obținut atunci când presiunea de a le avea este redusă!

Mit: Lubrifiantul este doar pentru persoanele care se confruntă cu probleme

Mulți oameni devin foarte excitați fără să aibă parte de lubrifiere naturală sau ating un punct ridicat al lubrifierii doar când se apropie de punctul culminant. Corpurile sunt diferite, iar acesta este un motiv de bucurie, nu de dispută! Așadar, dacă aveți nevoie de un plus de lubrifiere, apelați fără rețineri la acel tub ascuns prin sertare! Folosirea lubrifiantului nu înseamnă că nu excelezi în domeniul sexual sau că organismul tău este defect în vreun fel. 

Mit: Masturbarea este practicată doar de cei singuri 

Ei bine, unii oameni încă se simt rușinați pentru faptul că practică masturbarea. Unii se simt geloși pentru faptul că partenerul lor de viață practică acest lucru deși se află într-o relație împlinită din punct de vedere sexual. Potrivit sexologilor, nu avem motive să ne îngrijorăm! Masturbarea este o activitate normală și face parte din procesul de autocunoaștere, potrivit lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net