Singura țară din lume în care mirele petrece noaptea nunții cu soacra. Ea este cea care îl dezvirginează

De-a lungul globului, există nenumărate tradiții și obiceiuri care pot părea extrem de bizare, pentru cei care nu sunt membri ai comunităților respective. Iar Ciprian Enea, singurul român care a reușit să viziteze toate țările lumii, ne vorbește despre o tradiție din Africa care, cu siguranță, ne va surprinde pe fiecare dintre noi!

Cu siguranță că fiecare dintre noi știm deja că, de-a lungul globului, există unele tradiții și obiceiuri care pot părea extrem de bizare, pentru cei care nu fac parte din comunitățile respective! De altfel, acest sentiment îl putem avea și despre unele tradiții locale, din România, care pot părea destul de ciudate, pentru românii din altă zonă a țării! Ei bine, în unele zone din Africa există o tradiție anume care, cu siguranță ne va surprinde pe fiecare dintre noi!

Ciprian Enea, singurul român care a reușit să călătorească de-a lungul lumii, prin toate țările de pe glob, ne povestește despre această tradiție uluitoare! „În Africa încă mai există triburi unde, pentru a primi binecuvântarea familiei, viitorul ginere trebuie să petreacă, mai întâi, o noapte cu mama miresei”, ne spune acesta. Da, se pare că astfel de tradiții există în unele zone de pe glob! În timp ce în această parte a lumii, ni se pare un efort teribil doar să fim în aceeași cameră cu mama soacră, în unele zone din Africa, se pare că lucrurile stau cu totul altfel!

Tradiția din Africa care a uimit întreg globul

Ciprian Enea ne vorbește ceva mai pe larg despre acest obicei bizar, într-o postare de pe TikTok. „A doua zi, abia dacă soacra este mulțumită de prestația viitorului candidat, aceasta îi va da binecuvântarea fiicei sale să se căsătorească cu tânărul pretendent”, ne explică românul.

Africa este un continent uriaș, aproximativ de 3 ori mai mare decât Europa, iar atunci când vorbim despre o zonă atât de mare, cu siguranță că tradițiile locale de acolo vor fi extrem de diverse și, pentru cei din afara acelor comunități, poate chiar bizare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net