Singurul loc din lume care îți distruge părul de la rădăcină. E o destinație iubită de toți românii

Paradisul există și are și un nume: Laguna Albastră din Islanda, un adevărat răsfăț pentru trup și suflet. Cei care ajung acolo se pot bucura de apa turcoaz. Aceasta are un conținut bogat în minerale, precum siliciu și sulf. Puțini știu, însă ce poți să pățești după ce te scalzi în această apă. Iată ce au povestit tictokerii. 

Laguna Albastră, Islanda Foto: Shutterstock
Laguna Albastră, Islanda Foto: Shutterstock

Laguna Albastră, principala atracție din Islanda

Una dintre cele mai mari atracții ale Islandei, Laguna Albastră este “născută” pe baza unei formațiuni de lavă, apa fiind menținută constant la o temperatură cuprinsă între 37 – 39 grade Celsius.

În imediata apropiere, un izvor termal care își are începuturile la mare adâncime trimite apa la suprafață, aceasta fiind folosită în primul rând la turbinele care generează curent electric. După ce trec prin turbine, aburii și apa fierbinte sunt preluate și se transferă în sistemul de încălzire al orașului.

Apa, remediu pentru bolile de piele

Tot din acest izvor, Laguna este umplută, iar apa este schimbată din doua în două zile. Apa este deosebit de bogată în minerale, precum siliciu și sulf și considerată un excelent remediu împotriva unor boli de piele. Senzația este unică și greu ar putea fi descrisă în cuvinte.

Ce a povestit Marissa Carlino pe TikTok

Marissa Carlino, un designer de interior, de 25 de ani, din New England, a împărtășit pe TiktTok propria experiență, după ce s-a scăldat în Laguna Albastră, scrie Insider.com. La sosire, Carlino a spus că personalul de la lagună le-a recomandat tuturor să-și lege părul în timp ce sunt în apă. Numai că, ea nu a ascultat acele sfaturi, deoarece a vrut să-și facă poze cu părul dat pe spate.  

„Desigur, am auzit ce au spus cei de acolo și am știut dinainte de a intra în apă că părul meu va fi deteriorat după aceea”, a spus Carlino. „Laguna conține niveluri ridicate de siliciu. Deși nu dăunează părului, scufundarea lui într-o concentrație atât de mare duce la uscarea lui", a declarat aceasta. 

Ce a spus Amelia Carta-McCarthy despre experiența ei 

Amelia Carta-McCarthy, care a postat și ea un videoclip pe TikTok, despre experiența ei în Laguna Albastră a spus că: „Nu au existat semne cu privire la modul în care apa ar avea un impact negativ asupra părului, dar au existat semne care spuneau că trebuie să-ți prinzi părul”, a declarat tânăra de 20 de ani, din Manchester, Anglia, pentru Insider. 

Cel mai bun mod de a-l descrie este senzația părului tău după ce înoți în ocean, de ori 10”, a spus aceasta. „Părul meu a devenit extrem de înțepenit și aerul rece a înrăutățit situația", a explicat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net