Sora reginei Elisabeta a II-a, aventură pasională cu un mare actor. Au avut parte de „partide de amor explozive"

În anul 1953, Prințesa Margaret, sora mai mică a regretatei Regine Elisabeta a II-a, a trăit o aventură pasională cu celebra vedetă de la Hollywood, Eddie Fisher. În noua carte de memorii a celei de-a patra soții a lui Fisher, Terry Richard, intitulată „Beauty Queen Dreams”, se dezvăluie că aceștia au avut parte de „partide de sex explozive".

Prințesa Margaret. Foto: Getty Images.
Prințesa Margaret. Foto: Getty Images.

Cum s-au întâlnit cei doi

Întâlnirea lor a avut loc la un bal caritabil Red, White and Blue din Londra, în 1953, când Fisher, în vârstă de 24 de ani și necăsătorit, s-a îndrăgostit la prima vedere de Prințesa Margaret, în vârstă de 22 de ani. Evenimentul s-a desfășurat la Hotelul Dorchester și a fost onorat de prezența Reginei Elisabeta și a Reginei Mamă Elisabeta.

Eddie s-a îndrăgostit de ea la prima vedere”, a mărturisit Terry Richard. Fisher, cunoscut pentru cântecele sale de dragoste, a dedicat întregul său repertoriu prințesei și a fost ulterior invitat la Clarence House de către aceasta.

A urmat o noapte fierbinte

Prințesa a avut curajul să îi șoptească la ureche lui Eddie și să îi propună să facă sex”, a declarat Richard. Noaptea fierbinte care a urmat a fost descrisă ca fiind una dintre cele mai pasionale și intense experiențe sexuale din viața lui Fisher. Prințesa Margaret, în vârstă de 22 de ani, purta un neglijeu transparent cu inserții de dantelă în acea noapte.

Au fost satisfăcuți de mai multe ori. Eddie mi-a spus că «se potrivesc perfect», iar ea a strigat 'Eddie! Oh, Eddie!' de nenumărate ori”, a dezvăluit Richard. Evenimentul a fost detaliat amănunțit, inclusiv atmosfera romantica a camerei, completată de un candelabru deasupra patului și perne de mătase în diverse nuanțe de roz.

Aventura a continuat

Aventura nu s-a oprit aici, deoarece Fisher s-ar fi culcat și cu Iris Peake, doamna de onoare a prințesei Margaret. Cu toate acestea, la acea vreme, prințesa era logodită cu căpitanul Peter Wooldridge Townsed, iar căsătoria lor nu s-a materializat. Margaret s-a căsătorit ulterior cu fotograful Antony Armstrong-Jones în 1960, având un mariaj care a durat 18 ani, până la divorțul din 1978.

Adevărul despre această noapte pasională a fost confirmat și de Carrie Fisher, fiica lui Eddie Fisher, într-un interviu din 2016, când a declarat că tatăl ei și prințesa Margaret au avut o relație intimă. Aventura lor rămâne una dintre poveștile fascinante ale lumii regale și a vedetelor Hollywood-ului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net