Cadoul surprinzător pe care Meghan Markle i l-a făcut Reginei Elisabeta, acum 6 ani, de Crăciun. Așa i-a intrat la inimă suveranei

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle a intrat în istorie atunci când a fost invitată să petreacă Crăciunul la Sandringham alături de familia regală britanică în 2017, făcând parte dintr-un select grup de persoane care au avut onoarea de a se alătura reginei la această sărbătoare.

Megan Merkle. Foto: Getty Images.
Megan Merkle. Foto: Getty Images.

Momentul a fost cu atât mai special pentru Meghan cu cât s-a întâmplat la doar o lună după ce logodna ei cu Prințul Harry a fost anunțată oficial, o veste care a surprins pe mulți la acea vreme. Aceasta a devenit prima logodnică care a participat la sărbătorile regale, un gest excepțional, deoarece, în trecut, partenerii regali erau invitați doar după căsătorie.

Un cadou neobișnuit

Ceea ce a stârnit și mai mult curiozitatea și admirația a fost alegerea cadoului făcut Reginei Elisabeta. Meghan Markle, femeie plină de grație și stil, a demonstrat că știe cum să cucerească inima suveranei cu un cadou aparent neobișnuit, scriu cei de la Mirror.

Tradiție aparte a familei regale

Familia regală are o tradiție aparte: deschiderea cadourilor are loc la ceaiul de după-amiază în Ajunul Crăciunului, iar cu cât cadourile sunt mai inedite sau mai puțin costisitoare, cu atât mai bine. Potrivit expertului regal Richard Kay, această tradiție a generat cadouri cu adevărat bizare în trecut, cum ar fi o pereche de mănuși de cauciuc oferite de Prințul Harry bunicii sale.

Ce dar i-a oferit Meghan reginei

Conform declarațiilor lui Simon Vigar, corespondent regal pentru 5 News, Meghan a impresionat încă de la început prin alegerile ei. A oferit Reginei Elisabeta o jucărie aparte, un hamster cântăreț. Aparent, acest gest neconvențional a fost pe placul reginei și al câinilor săi de rasă corgi.

Cu toate acestea, în ultimii ani, multe s-au schimbat. Din cauza neînțelegerilor continue cu familia regală, Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt așteptați să petreacă Crăciunul alături de aceștia. Există chiar informații că nu au fost invitați să participe la sărbători. Un prieten al lui Harry a dezvăluit că cuplul ar dori să petreacă Crăciunul în Marea Britanie pentru a se reuni cu familia, în special pentru ca Prințul Charles să petreacă mai mult timp cu nepoții Archie și Lilibet.

Cu toate acestea, istoria cadoului inedit oferit Reginei Elisabeta rămâne un moment emblematic care ilustrează abilitatea lui Meghan Markle de a aduce un aer de prospețime și neconvenționalitate în cadrul regal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net