Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta nu poate fi deschisă până în 2085. Ce conține documentul care e păstrat într-un seif

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, misterul a pendulat în jurul unei scrisori care, potrivit instrucțiunilor, ar putea fi deschisă abia în anul 2085. Iată cui i se adresează și ce ar putea să conțină scrisoarea.

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă Foto: Shutterstock
Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă Foto: Shutterstock

Ce mesaj conține plicul 

Scrisoarea este bine păzită, fiind ascunsă într-un seif securizat, într-o capsulă sigilată, în Australia și nimeni nu știe ce scrie acolo. Conform presei, nici măcar membrii cei mai apropiați ai fostei suverane nu știu ce informații cuprinde acea scrisoare, scrie protv.ro.

„Într-o zi potrivită, care va fi aleasă de dumneavoastră, în anul 2085 d.Hr., vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu către ei!”, sunt cuvintele prezente în instrucțiunile scrisorii.

Când va putea fi deschisă scrisoarea

Scrisoarea a fost semnată în luna noiembrie a anului 1986 și va putea fi deschisă la aproximativ un secol de la acel moment. În prezent, scrisoarea se află în incinta clădirii istorice Queen Victoria Building, din Sydney.

Deși nimeni nu știe despre ce este vorba în scrisoare, singurul indiciu care se află la dispoziția oamenilor este acela că a fost scrisă în același an în care restaurarea clădirii în care se află a fost finalizată. Cu toate acestea, nu se știe dacă este sau nu doar o coincidență.

 8 septembrie, un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a

Australia face parte din țările Commonwealth-ului și, în timpul domniei sale, care a durat șapte decenii, Regina Elisabeta a II-a a efectuat 16 călătorii în Australia, ultima dintre ele având loc în anul 2011. Pe 8 septembrie, s-a împlinit un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Conform certificatului de deces, care a fost făcut public, aceasta a murit din cauza vârstei înaintate. Decesul s-a produs pe 8 septembrie 2022, la ora locală 15:10, la Castelul Balmoral. 

Certificatul de deces a fost semnat de Prințesa Ane, fiica ei, cea care i-a și fost alături în ultimele 24 de ore de viață. Cu mai puțin de trei ore înainte de decesul fostei suverane, Palatul Buckingham a publicat un comunicat prin care anunța starea de sănătate îngrijorătoare a acesteia, urmând ca anunțul morții să fie făcut la câteva ore după ce s-a produs.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net