Stațiunea de pe litoral de care doi străini s-au îndrăgostit: „E peste așteptări. E diferență mare...”

Năvodari, frumoasa stațiune de pe litoralul românesc, a reușit să impresioneze doi turiști din Germania, depășindu-le așteptările. Cuplul german, venit din Berlin, a descoperit aici un loc deosebit care combină frumusețea naturală cu super facilități, care fac din această stațiune un mediu perfect pentru relaxare și recreere.

Stațiunea de pe litoral de care doi străini s-au îndrăgostit
Stațiunea de pe litoral de care doi străini s-au îndrăgostit

Stațiunea de pe litoral de care doi străini s-au îndrăgostit

Nu de puține ori vedem turiști străini care vin în România și rămân impresionați de frumusețea țării noastren și de ce are de oferit. Deși litoralul nu a părut până acum un punct forte al nostru, iată că doi străini au motive de laudă la adresa uneia dintre stațiunile cele mai populare de la malul mării și anume Năvodari. Una dintre atracțiile principale ale stațiunii Năvodari este opțiunea de glamping, care a devenit extrem de populară atât în rândul românilor, cât și al turiștilor străini. Glamping-ul oferă combinația ideală între confortul campingului și luxul hotelurilor de patru stele. Turiștii pot petrece nopți de neuitat sub cerul înstelat, beneficiind în același timp de dotări premium.

Este combinația perfectă între camping și glamorous. Este peste așteptări”, afirmă un turist, cpnform observatornews.ro. Această modalitate de cazare permite turiștilor să se bucure de natură, având totodată la dispoziție toate facilitățile necesare pentru o vacanță confortabilă. Acest igluurile cu pereți transparenți, în care oamenii se pot caza  sunt un element deosebit. Aceste structuri permit turiștilor să admire răsăritul și stelele direct din pat. „Un pic de altfel de confort. Într-un apartament te duci, stai, pereți peste tot, nu ai spațiu, nu ai unde să ieși, decât pe balcon. E diferență mare să stai pe iarbă”, adaugă un alt turist.

Pe lângă opțiunile de glamping, Năvodari este și o destinație perfectă pentru cei care preferă vacanțele cu autorulota. Cuplul din Germania a optat pentru această variantă și s-a declarat extrem de mulțumit de alegerea făcută. „Suntem din Berlin. Este un loc frumos. Am venit aici printr-o recomandare a unui prieten. Suntem aici ca să ne relaxăm, uneori mergem la mare să înotăm”, spune turista din Germania.

Vacanțele cu autorulota oferă libertate totală, permițând turiștilor să se bucure de spații verzi, posibilitatea de a găti și de a trăi în propriul confort, totul în apropierea mării. Aceasta este o opțiune preferată de mulți români care ajung la Năvodari și se bucură de liniște, natură și acces rapid la plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net