Un copil de doar șase ani a fost mușcat și zgâriat, pe plaja din Năvodari, de o turistă în vârstă de 42 de ani

Un incident șocant a captat atenția tuturor, zguduind atmosfera relaxată de pe plaja din Năvodari. Un copil de doar șase ani a fost victima unei agresiuni neașteptate din partea unei turiste în vârstă de 42 de ani, pe fondul unei neînțelegeri aparent minore.

Plajă. Foto: Pixabey.
Plajă. Foto: Pixabey.

Totul s-a întâmplat pe plaja din Năvodari, unde părinții copilului își petreceau o zi de vară alături de micuțul lor. Într-un moment aparent inocent, copilul, jucându-se cu apă în jurul său, a stropit din greșeală o turistă care făcea fotografii în apropiere. Reacția turistei nu a fost deloc una firească: furioasă, aceasta l-a alergat pe copil pe plajă, până l-a prins. Într-o scenă de neimaginat pentru orice părinte, femeia l-a zgâriat și l-a mușcat pe micuțul de doar șase ani, provocându-i răni fizice și emoționale.

Autoritățile au deschis o anchetă penală

Părinții, șocați și înfricoșați de agresivitatea femeii, au reacționat imediat. Au contactat poliția locală, care a intervenit rapid pentru a gestiona situația și pentru a investiga incidentul. În urma plângerii depuse de părinți, autoritățile au deschis o anchetă penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 30 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp polițiștii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, a declarat IPJ Constanța, confirmând gravitatea incidentului.

Femeia a negat vehement acuzațiile de agresiune fizică

De partea cealaltă, femeia în cauză a negat vehement acuzațiile de agresiune fizică. Ea a susținut în fața polițiștilor că a avut doar intenția de a speria copilul, fără a dori să îi cauzeze vreun prejudiciu fizic. Cu toate acestea, martorii oculari și probele colectate au susținut versiunea părinților, evidențiind leziunile vizibile suferite de micuț.

Reacțiile din partea comunității și ale altor părinți de pe plajă au fost de revoltă și indignare.  În paralel, părinții copilului agresat au declarat că au contactat deja un avocat pentru a-i reprezenta interesele în fața justiției. Ei au exprimat nevoia de a se asigura că astfel de incidente nu rămân nepedepsite și că se iau măsurile adecvate pentru protejarea tuturor copiilor.

Poliția continuă să investigheze cazul pentru a stabili responsabilitățile și pentru a asigura o justiție echitabilă pentru toți implicații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
interviu de angajare jpeg
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image png
2 salata de vinete jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net