Mihai Trăistariu, afacerea din care speră să se îmbogățească! Cum a ajuns să facă pe gunoierul la Mamaia: „Adun pet-urile de pe plajă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu este patron, are garsoniere de închiriat la Năvodari, dar nu se dă înapoi de la munca de jos. Ce a decis artistul să facă, mai nou pentru a-și spori veniturile?!

Mihai Trăistariu: „Adun sticle din gunoaiele turiștilor de la Năvodari și fac 3000 de lei pe lună”

Mihai Trăistariu șochează și a dezvăluit că are o nouă preocupare, care îi aduce bani în plus în ultima perioadă. 

Artistul se trezește la prima oră a dimineții și merge pe plaja din Năvodari, acolo unde deține cele șase garsoniere, și adună pet-uri din gunoaiele lăsate de turiști. 

Le pune în mașină și le duce apoi la aparatele de reciclare, de unde își ia bănuți zilnic. 

„Eu, când am auzit că dau ăștia cu 50 de bani sticla, mi-am dat seama că eu unul adun o grămadă de sticle, că am și pisici și câini. Eu 20-30 de sticle le adun ușor pe zi, numai ale mele.

Ca să nu mai zic de gunoaiele din Mamaia Nord unde locuiesc eu și unde am garsonierele. Păi, dacă merg dimineața la gunoaiele din Mamaia Nord lăsate de turiști și dacă trag o tură, le adun pe toate umplu portbagajul și mașina cu sticle! Vreo 200 de sticle tot strâng. 

Și mă duc și fac 100 de lei pe zi și am 3000 de lei pe lună, și uite cum am eu a patra sursă de venit. Așa că, dacă-ți merge mintea, le scoți. 

Așa că cine se plânge că nu are bani, te duci și iei sticle. Nu trebuie să-ți fie rușine!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

„Vin oamenii cu sacii în spate cu sticle”

Artistul îi îndeamnă și pe prietenii săi să-i urmeze exemplul, pentru a câștiga un ban cinstit în plus.

„Vreau să dau un exemplu și celor puturoși, am o grămadă de prieteni care sunt puturoși. Nici nevestele lor nu muncesc nimica, și ele sunt puturoase. Ei sunt marinari, pleacă în afară și soțiile nu muncesc pe motiv că stau acasă să aibă grijă de copii. Uite ia și muncește, adună pet-uri.

Eu am văzut oameni normali, nu aurolaci, care vin cu doi saci în spate de pet-uri, care nu-s grele pentru că sunt sticle goale! 
Se duc pe la gunoaie și adună, două sticle de colo, cinci de colo, și apoi se duc la magazinele de specialitate, le depun acolo și își iau o sută, două de lei pe zi. Părerea mea că, dacă ești strângător, faci și 5000 de lei pe lună lejer. Cu 1000 de euro pe lună nu mori de foame!”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu. 

S-a aflat câți bani face Trăistariu pe an! 

Mihai Trăistariu (47 de ani) este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai avuți artiști din muzica românească. Deține șase garsoniere la Năvodari, un apartament de lux cumpărat recent pe plajă la Mamaia Nord și o școală de arte.

Din toate afacerile sale, solistul a ajuns să câștige nu mai puțin de 100 000 de euro pe an.

 „60 000 de euro îi fac din concerte, 30 000 de euro din apartamente și 10 000 de euro îmi vin de la Școala de arte, deci câștig în jur de 100. 000 de euro pe an”, a mai declarat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
Banner Reghecampf Roland Gavrilă
Banner Ela Crăciun
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express  Foto Antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net