Mihai Trăistariu, disperat! Ce probleme are cu apartamentul de lux de la mare? De ce nu-l poate închiria încă turiștilor, la 1 Iunie?

#Exclusiv Click!

Probleme pentru Mihai Trăistariu cu apartamentul de lux cumpărat, recent, la malul mării, în Mamaia Nord. Artistul nu poate să-l dea în folosință pentru turiști de la 1 iunie, așa cum își planificase. Ce s-a întâmplat cu locuința de lux îndelung așteptată de turiști?

La începutul anului, Mihai Trăistariu anunța cu mândrie că a achizițonat un apartament de lux într-un complex de cinci stele, situat chiar pe malul mării în Mamaia Nord. Artistul a deschis cele șase garsoniere, pe care le deține în Năvodari, de la 1 aprilie și spera ca, de la 1 iunie, să poată închiria turiștilor și apartamentul de lux din Mamaia. 

Mihai Trăistariu e supărat! Nu poate închiria apartamentul de lux din Mamaia! „Mai durează…”

Iată însă că planurile solistului au fost amânate cu câteva săptămâni bune și asta pentru că lucrările la noul apartament nu s-au terminat, până la această oră.

„Eu am deschis de la 1 aprilie toate garsonierele, însă apartamentul cel nou, cel de lux, nu e gata! Mai durează… De exemplu, nu sunt yalele puse, vor fi yale electronice și tot blocul la ora aceasta nu are yale.

Mai au de lucru și la baie, lipsesc niște leduri de pe tavan și nici aerul condiționat nu e montat. 

Eu am comandat, toată mobila e venită, televizor, totul e luat, dar stau în depozit, zac acolo. Nu le iau de acolo, pentru că nu am cum să le pun.

Nu dau sigur drumul la 1 iunie, cum îmi propusesem, dar undeva după 15 iunie sau cel târziu 1 iulie sper să fie gata totul, ca să pot primi turiști și aici, la lux. E păcat pentru că pierd bani frumoși”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Cât va costa o noapte de cazare în apartamentul de lux de la Mamaia? 

Apartamentul achiziționat de Mihai Trăistariu este situat în corpul cu numărul patru al unui complex de lux din Mamaia Nord, la etajul trei. Acesta dispune de vedere la mare, complexul fiind dotat cu absolut toate facilitățile. Prin urmare, și prețul în plin sezon va fi unul pe măsură. 

„La cinci stele voi cere 180-200 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!

Complexul are 3 piscine, 10 magazine, sală de fitness, saună, farmacie, spa și market, toate situate la parter. E un complex cu 1000 de apartamente, situat fix în buza mării, vezi apa din pat, doar că prețul vă dați seama că va fi pe măsură. 

Este un apartament de tip studio, deci ca o garsonieră mare, are 52 de metri camera, și acolo o să pun o chicinetă și o canapea extensibilă. Cam la fel cum era și în partea cealaltă, la Năvodari, numai că asta e mult mai mare și de lux. 89.000 de euro m-a costat!”, a mai spus Trăistariu, pentru Click!

Trăistariu, profit de 30.000 de euro pe an cu garsonierele de la mare 

Mihai Trăistariu a vândut, în urmă cu câțiva ani, un teren moștenit din familie la Năvodari și a demarat atunci afacerea cu garsoniere de închiriat, de la malul mării. 

Cele șase apartamente, pe care artistul le deține în prezent în Năvodari, au constituit salvarea lui pe timp de pandemie, când a încasat  bani frumoși. 

Artistul a deținut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut ulterior. Anul trecut, în plin sezon, în luna august, costul unei garsoniere a ajuns și până la 450 de ron pe noapte. Din păcate, artistul nu mai are vedere la mare la garsonierele din Năvodari, pentru că, în fața blocului, a fost ridicat un alt hotel, care i-a furat total priveliștea. Chiar și așa, anul trecut, Trăistariu a avut un profit de aproximativ 30.000 de euro cu garsonierele. 

„Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu, după ce plătesc tot ce trebuie: taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, ne-a mai spus artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net