Top 10 flori care nu trebuie să lipsească din grădina ta! Înfloresc tot anul, iar vecinii te vor invidia

Grădina cu flori poate fi plină tot anul dacă știi să alegi soiurile potrivite! Click! îți dezvăluie top 10 flori care să nu îți lipsească din grădină. Rezistă foarte mult și sunt pline de culoare!

Top 10 flori care să nu îți lipsească din grădină
Top 10 flori care să nu îți lipsească din grădină

Top 10 flori care să nu îți lipsească din grădină

Kalanchoe

Kalanchoe este o plantă suculentă, frumoasă, cu frunze plate, verzi și flori mici și frumoase. Aceasta poate fi plantată atât în ghivece de interior, cât și în îngrădină și adaugă o pată vie de culoare grădinii. Acestea au frunzele verzi în mod constant, iar florile după ce au îmbobocit trăiesc aproximativ două luni. Se udă o dată, de două ori pe săptămână în sezonul cald, iar în cel rece cam o dată la 15-30 de zile!

Begonia

Begonia este și ea una dintre plantele care pot înflori pentru perioade lungi de timp. Pot fi păstrate în locuință, terasă sau în grădină, însă pe timp de iarnă este indicat să aveți grijă pentru că nu suportă temperaturi sub zero grade.

Plumbago

Plumbago este și ea o floare care rezistă mult! Aceasta înflorește la începutul verii și ține până toamna târziu. Pe timp de iarnă este bine să o țineți în spații închise pentru a o proteja. 

Crinul Canna

Crinul Canna „Președintele” înflorește din iulie până în septembrie și este ideal pentru decorat grădina. Se cultiva ușor și este genul de plantă care are nevoie de multă lumină și se plantează primăvara devreme.

Leandru

Oamenii cultivă Leandru pentru parfumul său liniștitor și pentru nuanța sa încântătoare. Poate tolera cu ușurință condiții de creștere dificile, cum ar fi pH-ul ridicat, solul dur și căldura excesivă. Florile înfloresc în ciorchini. Aveți însă grijă la animale pentru că pentru ele poate fi toxic. 

Crăița

Crăița înflorește din iulie până în octombrie și este una dintre florile cel mai intes colorate care îți pot înfrumuseța grădina. În același timp, este și o plantă medicinală apreciată pentru beneficiile sale. Este originară din Mexic și poartă numele zeului etrusc Tages. 

Printre celelalte plante ideale de plantat în grădină se regăsesc și limba mării, gălbenelele, margareta africană și cyclamen. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net