Top 5 ținute de Revelion în care vei străluci

 Rochiile de petrecere au fost un element de bază al modei feminine de zeci de ani. De la începutul anilor 1920 până în prezent, cultura, politica și schimbările sociale au influențat modul în care au evoluat ca formă și material.

În hainele potrivite poți străluci la petrecerea de Revelion.
În hainele potrivite poți străluci la petrecerea de Revelion.

De la silueta mai dreaptă și mai simplă a perioadei interbelice până la rochiile extravagante cu umeri bufanți și exagerați, în culori metalice din anii 1980, rochia de petrecere a evoluat constant pentru a reflecta schimbările din modă și societate.Începând cu anul 2010, rochia de petrecere a început să aibă o abordare mai individuală și mai personalizată. Femeile au început să caute rochii care să reflecte propriul stil și originalitatea personală, mai degrabă decât să urmeze tendințele modei.

Țesăturile devin mai moi și mai confortabile, cu opțiuni precum mătasea, satinul și creponul, iar accesoriile sunt încă importante, dar mai discrete, precum bijuteriile din aur roz sau pantofii cu toc jos.

Astăzi, rochia de petrecere continuă să evolueze și să se adapteze tendințelor modei și gusturilor personale. Există opțiuni pentru toate stilurile, de la rochii lungi și elegante până la rochii scurte și moderne. Culorile sunt mai îndrăznețe și mai strălucitoare, cu opțiuni variind de la rosu, culoare vedetă a sezonului, grena, verde și albastru electric.

Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net