Povestea bărbatului care trăieşte singur pe o mică insulă

Ultima actualizare:

Spune că are o viaţă de vis! Povestea lui Kelly McKinnon, care locuieşte singur pe o insuliţă de două hectare, uimeşte pe toată lumea. Bărbatul spune că nu duce lipsă de nimic.

Kelly McKinnon
Kelly McKinnon

De 14 ani, Kelly McKinnon, de 47 de ani, locuieşte singur pe o insuliţă de două hectare. Insuliţa numită Pigeon Key face parte din arhipelagul Florida Keys, ce aparţine statului Florida, SUA. Este un arhipelag tropical situat la graniţa dintre Oceanul Atlantic şi Golful Mexic.

„Ceva timp am trăit doar eu aici... eu, pisica și o rață, timp de puțin peste un an”, a spus Kelly McKinnon.

McKinnon spune că insuliţa sa este un loc ideal la vreme de pandemie, fiindcă nu are de la cine să se infecteze. Nu a trebuit să stea niciodată în izolare. De profesie pescar, bărbatul spune că nu îl deranjează singurătatea. De asemenea şi-a înfiinţat o fundaţie non-profit, numită Pigeon Key, pe care o conduce.

Trăieşte din vânzarea de peşte

Bărbatul, născut în Michigan, locuieşte într-o casă care a fost construită pe insuliţă în 1916. McKinnon spune că se bucură tot timpul de peisaje de vis ale apelor cristaline de culoare turcoaz. Are două animale de casă, care îi ţin companie şi îl fac fericit, o pisică şi o raţă.

Trăieşte din vânzarea de peşte. Ca să-şi livreze marfa, trebuie să meargă cu barca patru kilometri până la un magazin de pe insula Knights Quay din acelaşi arhipelag. Se hrăneşte din peştii pe care îi prinde, peşte sabie, ton, dar şi cu homari.

Cumpărăturile esențiale și le face prin intermediul comenzilor, chiar dacă nu are Uber Eats sau alte servicii de livrat mâncare, Amazon îi trimite mai multe pachete care conțin produsele comandate de bărbat prin intermediul feribotului.

Are o iubită care lucrează ca biolog

În tot acest timp, a avut câteva iubite, care îi făceau vizite pe mica lui insulă, al cărui şef se mândreşte că este. Actualmente se iubeşte cu Ananda Williams, de profesie cercetător de corali şi biolog, care locuieşte în oraşul Marathon, care se întinde pe câteva insule din arhipelag.

În oraşul ei, bărbatul ajunge în 20 de minute cu bicicleta, fiindcă cele două mici insule în care ei locuiesc sunt legate printr-un pod. Ea îşi petrece multă vreme sub apă, pentru explorări.

„Este sub apă în majoritatea zilelor și pare să se potrivească stilului ei de viață”, a declarat bărbatul, făcând referire la iubita lui, Ananda. 

Kelly McKinnon se simte ca un adevărat Robinson Crusoe, personajul din romanul omonim scris de Daniel Defoe, care a trebuit să supravieţuiască pe o insulă tropicală după un naufragiu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net