Tratamentul revoluționar și costisitor pentru „a trăi până la 200 de ani”. Suma exorbitantă pe care o plătește un american

Atingerea longevității depline este ceva ce mulți oameni caută, dar puțini o obțin, deoarece tentația junk food, un stil de viață sedentar și alte obiceiuri proaste amenință sănătatea. Cu toate acestea, un miliardar excentric depășește orice probabilitate și încearcă să-și întârzie vârsta biologică pentru a trăi 200 de ani.

Atingerea longevității depline este ceva ce mulți oameni caută. Foto: Click.
Atingerea longevității depline este ceva ce mulți oameni caută. Foto: Click.

Bryan Johnson, omul care caută să trăiască 200 de ani

Un miliardar american pe nume Bryan Johnson, în vârstă de 46 de ani, și-a propus să trăiască mai bine de 200 de ani printr-un plan de viață complex și costisitor care include monitorizarea permanentă a funcționării corpului său, chiar și atunci când doarme. Astfel, va încerca să se bucure de sănătate și să depășească bariera de 110 ani, care este unul dintre cele mai mari recorduri de astăzi.

Ce presupune metoda implementată de american

Sunt 30 de medici care lucrează pentru a controla un tip de inginerie sănătoasă cu care coexistă 24 de ore pe zi. Metoda implementată este un sistem de prelungire a vieții în care externalizezi fiecare decizie care implică corpul tău către o echipă de medici, care, folosind datele tale personalizate, dezvoltă un regim strict de sănătate pentru a reduce ceea ce Johnson numește vârsta ta biologică.

Peste o sută de pastile pe zi

Acest sistem include luarea a 111 pastile în fiecare zi, dar și purtarea unei șapci de baseball care are o lumină roșie ce se duce spre scalp, dar și colectarea propriilor mostre de scaun și dormitul cu un mic dispozitiv atașat la penis pentru a-i monitoriza erecțiile nocturne. În acest fel, nord-americanul are mari așteptări de a se bucura de longevitate deplină, întrucat astfel își recuperează tinerețea, cu scopul de a avea corpul și organele unui tânăr de 18 ani și nu unuia de 46 de ani, scriu cei de la terra.com.mx.

Cât cheltuie americanul pe acest tratament revoluționar

Apropo, acest tratament nu este gratuit. Potrivit mărturiei americanului, acesta cheltuie aproximativ 2 milioane de dolari pe an pentru a-și reduce vârsta biologică. De aceea, așteptările de longevitate deplină sunt mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net