Trucul de un real ajutor. Cum să elimini siguranța antifurt, dacă vânzătoarea a uitat. VIDEO

Una dintre cele mai des întâlnite situații este cea în care facem o serie de cumpărături și se întâmplă ca vânzătoarele, din neatenție, să uite să scoată una sau mai multe sisteme de siguranță de pe haine. Există însă un truc care te ajută să rezolvi această problemă fără a distruge bunul respectiv. 

Haine / foto: Pixabay
Haine / foto: Pixabay

Furturile din magazine s-au transformat într-o problemă frecventă a zilelor noastre. Pentru a-i împiedica pe hoți să mai facă pagube, există dispozitive de securitate atașate de haine care declanșează o alarmă dacă ele sunt furate. 

Cum scăpăm de alarmele antifurt de pe haine 

Deși alarmele sunt date jos de către lucrătorii magazinului atunci când sunt cumpărate, există situații în care unele dintre ele sunt uitate pe haine. 

Ajunsă acasă cu bunul respectiv, persoana care a cumpărat-o are surpriza de a vedea alarma nescoasă. Un tiktoker inventiv a descoperit o metodă pentru a scăpa de dispozitivul respectiv cu ajutorul unei pungi din plastic. 

Conform indicațiilor din videoclipul acestuia, tot ceea ce trebuie să faci este să iei o pungă de plastic pe care o răsucești în spatele sistemului antifurt până când acesta se desprinde de pe haină. Clipul video a devenit viral pe TikTok. 

Cele mai furate alimente din magazine 

Alarmele antifurt nu sunt atașate doar de haine, ci și de anumite alimente care se găsesc pe rafturile magazinelor. 

În trecut, marile magazine le foloseau doar pentru produsele de nișă, însă furturile dese le-au determinat să le folosească chiar și pentru produsele de bază. 

Cele mai furate alimente din magazine, potrivit specialiștilor, sunt: untul, detergenți, ciocolată etc. 

Dorin Cojocaru, specialist în Industria Alimentară, explică acest fenomen în care numărul furturilor a crescut considerabil:

„Da, şi eu am văzut şi am rămas surprins. Puterea de cumpărare scăzută, oamenii nu mai au bani. Din ce am discutat cu comercianţii spuneau că se fură foarte mult pachetul de unt, acele salamuri de Sibiu. Unii le iau să mănânce, alţii le iau să le revândă.”, a declarat acesta, potrivit observatornews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
plante baie istock jpg
padure pixabay jpg
ambulanta scoala bucuresti 0 jpeg
Nikola Tesla
index webp
roman italia catalin jpg
ciclon cassandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net