Managerul unui magazin din Dâmbovița, luat la bătaie de două tinere pe care le-a prins la furat

Caz halucinant în Dâmbovița! Două fete, cu vârste de 22 și respectiv 23 de ani, l-au luat la bătaie pe managerul unui magazin din orașul Fieni, după ce au fost prinse furând mai multe haine. Cele două au încercat să repete fapte pentru două zile la rând. Tinerele au fost reținute de oamenii legii.

Managerul unui magazin din Dâmbovița a fost luat la bătaie de două fete / foto: arhiva Click!
Managerul unui magazin din Dâmbovița a fost luat la bătaie de două fete / foto: arhiva Click!

Săptămâna trecută, pe data de 19 septembrie 2024, un incident de-a dreptul halucinant a avut loc într-un magazin din orașul Fieni, județul Dâmbovița. Două femei, de 22 şi 23 de ani, din Târgovişte, care cu o zi înainte au furat mai multe haine, după ce au înlăturat sistemul electronic antifurt, din respectivul magazin, s-au întors intenționând să repete fapta, însă au fost observate de directorul magazinului.

Ulterior, cele două fete au început să îl agreseze fizic pe managerul care le-a atras atenția pentru a părăsi locaţia. Au reușit să fugă, însă, în scurt timp, au fost reținute de polițiști.

Cele două fete au fost reținute de polițiști

La data de 22 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, faţă de două tinere de 22 şi 23 de ani, din Târgovişte, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Cele două femei sunt bănuite că, la data de 19 septembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din oraşul Fieni, ar fi sustras mai multe articole vestimentare prin înlăturarea sistemului electronic antifurt", au transmis reprezentanții IPJ Dâmboviţa, potrivit antena3.ro.

Persoanele cercetate vor fi prezentate în cursul zilei de luni, 23 septembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cele două tinere de 22 și respectiv 23 de ani sunt cercetate pentru furt calificat, distrugere şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie.

De asemenea, nu se știe dacă managerul magazinului a depus plângere împotriva celor două fete care l-au agresat fizic, ori dacă vor fi judecate și pentru acestă faptă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
leopard pexels jpeg
shutterstock 2299955935 jpg
bani multi pensie jpg
luis armando albino jpg
studenti regie PNG
6 front poza mare 1 (alege tu care iti place) jpg
Plajă Neptun - Olimp FOTO Shutterstock
test intersectie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net