Ce poți cumpăra cu 126 de euro dintr-un magazin românesc din Germania! „La toate câte ai luat tu…"

Într-un videoclip devenit viral pe TikTok, un român din Germania a spus ce și-a cumpărat cu 126 de euro, dintr-un supermarket românesc. Internauții au comentat imediat la postarea tânărului, scrie adevărul.ro. Au spus că prețul este unul decent pentru ceea ce a cumpărat.

Ce a cumpărat românul din Germania Foto: captură TikTok
Ce a cumpărat românul din Germania Foto: captură TikTok

Pe ce produse a dat românul 126 de euro 

Tocmai ce am venit de la cumpărături și vreau să vă arăt pe ce am dat 126 de euro din magazinul românesc din Germania. Două sticle de suc Frutti Fresh, patru pungi de pufuleți Lotto clasic, niște prăjiturele rom, un cozonac, un orez, două cutii de smântână, niște crenvurști de pui, niște costiță de porc afumată, niște cârnăciori pentru gărtar, o găletușă de castraveți murați, două pateuri, patru conserve de fasole, parizer vărsat.

Cred că o jumătate de kg, încă o conservă de fasole, iar niște costiță afumată, telemea de oaie, încă un orez, o bucată de slănină, încă un pateu, boia, muștar, brânză de burduf, corn cu ciocolată, un salam, trei pateuri, încă o conservă, două bucăți brânză topită și o cutie de sare. Toate acestea m-au costat 126 de euro și 46 de cenți. Cum vi se pare acest preț?”, întreabă bărbatul.

Ce au comentat internauții 

Românii au comentat imediat la postarea tânărului. Mulți spun că prețul este unul decent pentru ceea ce a cumpărat și că, în țările în care sunt ei stabiliți, Spania, Italia, Franța, Portugalia, prețurile sunt mult mai mari. Alții spun că prețul este destul de mare pentru ceea ce a cumpărat.

Comentarii ale internauților: „Prețul este foarte bun. Eu, în Anglia, plătesc pe puțin 250 de lire pentru cât ai cumpărat tu". „Nu e mult prețul în Italia, e mai scump la magazinul românesc".  „Pentru tot ce ai luat tu, eu plăteam peste 200 € în Franța, la magazinul românesc.”

„Ai plătit bine; sincer, nu ai dat mult". „Ai luat destul... în Italia e mult mai scump.” „Nu ai dat mult. Aici, în Portugalia, este mai scump.” „În Belgia este mai scump.”

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
bangkok shutterstock 1908221836 jpg
ADIDDB cercetare dezvoltare inovare testare drone 11 result webp
cana cafe istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net