O femeie din Regatul Unit a strâns o adevărată avere, rambursând haine furate! Cum a fost prinsă

Ultima actualizare:

O femeie de 53 de ani din Marea Britanie, care fura haine din magazin si apoi le returna încasând banii pe ele, a fost prinsă și condamnată. Femeia a strâns peste 500.000 de lire sterline cu această metodă pe care a practicat-o timp de patru ani.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere (Foto: Twitter/DailyMail)
Imagini surprinse de camerele de supraveghere (Foto: Twitter/DailyMail)

Narinder Kaur, de loc din Cleverton, Wiltshire, a înșelat zeci de angajate de la mari magazine din Marea Britanie. Ea intra în magazin, alegea haine, apoi mergea la casă și spunea că vrea să le returneze sub diferite pretexte. Articolele de vestimentație, cu etichetă, erau până la urmă acceptate de angajatele de la casele de marcat în ciuda faptului că escroaca nu prezenta un bon fiscal.

Prin această metodă, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri de rambursare false în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, ea le furase.

Cu ce sume a înșelat marile magazine britanice

Narinder Kaur folosea numele de Nina Tiara. Ea a fost descoperită cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele video din magazine, în timp ce lua articole de pe rafturi și apoi le ducea la casele de marcat, ca și cum ar fi fost cumpărate anterior.

În două percheziții la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de lire sterline în numerar, ascunse, precum și bunuri furate.

A fost condamnat pentru 26 de capete de acuzare pentru fraudă, deținerea și transferul de proprietăți infracționale și pervertirea cursului justiției la un proces care s-a desfășurat la începutul acestei luni.

O investigație a arătat că ea primea cu mii de lire mai mult decât cheltuia în magazine.

Concret, Kaur a primit rambursări de 60.787,09 lire sterline de la Boots, în ciuda faptului că a cheltuit doar 5.172,73 lire sterline în aceste magazine.

De asemenea, a primit rambursări de 42.853,65 lire sterline de la Debenhams, deși cheltuise doar 3.681,33 lire sterline. iar magazinul TK Maxx l-a fraudat cu peste 14.500 de lire sterline, a stabilit instanța, scrie Lad Bible.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net