Trucul genial care ne poate scăpa de musculițe! Tot ce ne trebuie sunt două ingrediente banale

Pe măsură ce înaintăm în primăvară, vremea începe să devină din ce în ce mai caldă, iar pentru cei mai mulți dintre noi, acest lucru este, cu siguranță, o veste bună. Însă, temperaturile ridicate vin și cu o problemă de care cu toții ne-am lovit până acum: apariția musculițelor. Acestea pot fi extrem de supărătoare, însă, există un amestec banal, din numai două ingrediente, care le poate ține la distanță.

Uleiul esențial de scorțișoară și cel de cocos ne pot scăpa de musculițe
Uleiul esențial de scorțișoară și cel de cocos ne pot scăpa de musculițe

Deja înaintăm în ultima lună de primăvară, iar după cum putem observa cu toții, temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate. În mare parte, vremea caldă este o veste bună pentru cei mai mulți dintre noi, însă această perioadă din an vine și cu unele dezavantaje. Iar una dintre cele mai persistente probleme va fi apariția musculițelor, care ne pot testa răbdarea cu zgomotul pe care îl fac. De asemenea, nici mușcăturile lor nu ar trebui să fie ignorate.

Desigur, atunci când vine vorba despre soluții pe care le putem găsi în comerț, există nenumărate produse pe rafturile magazinelor care ne promit că ne vor scăpa de musculițe, cât și de insecte, în general. Cu toate acestea, astfel de produse pot să nu fie chiar atât de eficiente pe cât pretind, iar, pe deasupra, pot fi și periculoase pentru sănătatea noastră, ori a animalelor de companie. Din fericire, doar două ingrediente banale ne pot scăpa complet de problemă!

Cum putem scăpa ușor de musculițele din casă

Mai precis, tot ce va trebui să avem la dispoziție este ulei esențial de scorțișoară și ulei de nucă de cocos. Odată ce avem aceste două ingrediente, va trebui să le amestecăm bine într-un bol. Apoi, această soluție complet naturală poate fi aplicată pe pielea noastră, iar musculițele vor începe să se țină la distanță de noi!

Putem chiar să facem propriul ulei de scorțișoară în casă! Dacă punem 5 bețe de scorțișoară la fiert, în jumătate de litru de apă, iar apoi lăsăm totul pe foc vreme de 15 minute, putem obține propriul nostru ulei! După ce am lăsat amestecul să se răcească, va trebui să strecurăm totul printr-o sită, iar, la final, vom avea un ulei de scorțișoară făcut în casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
romanca job colaj facebook pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net