Tu câți soldați ucraineni vezi în imagine! Nimeni nu nimerește răspunsul corect

Ultima actualizare:

La mai bine de un an de la începerea invaziei Rusiei în Ucraina, țara încă rezistă cu succes, reușind să limiteze masiv avansul invadatorilor și chiar să îi pună pe aceștia în defensivă. Printre factorii ce ajută la succesul Ucrainei, se numără, cu siguranță și acest camuflaj incredibil, care îi face, practic, invizibili pe soldații ucraineni.

Tu câți soldați ucraineni vezi în imagine! Nimeni nu nimerește răspunsul. Foto: captură twitter
Tu câți soldați ucraineni vezi în imagine! Nimeni nu nimerește răspunsul. Foto: captură twitter

Un scurt filmuleț postat recent pe Twitter de către Anton Gerashchenko, unul dintre consilierii Ministrului de Afaceri Interne a Ucrainei, arată un grup de zece soldați ce poartă costume de camuflaj care îi fac complet invizibili. Aceștia sunt în timpul unui antrenament în afara Ucrainei, unde sunt instruiți în cele mai noi și eficiente tehnici de camuflare.

Filmulețul de doar 19 secunde începe cu imaginea unei mici păduri, ce nu dă nimic de bănuit, fiind imposibil de a distinge măcar și o singură figură umană. Costumele de camuflaj recrează atât de bine mediul din jur, încât dacă nu am ști deja că soldații sunt prezenți acolo, niciunul dintre noi nu ar bănui prezența cuiva în imagini, Gerashchenko chiar întrebând în postarea sa dacă este cineva care reușește să distingă vreun soldat, înainte ca aceștia să se arate.

Șansele de succes, cu atât mai mari cu cât camuflajul este mai bun

Armata ucraineană, atât cu ajutorul primit din partea aliaților occidentali, sub forma echipamentelor moderne de război, cât și crescând intensitatea pregătirilor odată ce Rusia a demonstrat că nu va ține cont de suveranitatea Ucrainei, prin anexarea Crimeei, a reușit să forțeze agresorul în defensivă.

Obținând o victorie majoră devreme în război prin înfrângerea Rusiei la marginile Kievului, iar acum oprind avansul acestora în est și sud, o temă recurentă a războiului pare a fi victoria unei armate moderne, bine echipate, asupra uneia care pare să fi revenit la tactici folosite cu zeci de ani în urmă, în Al Doilea Război Mondial.

Acest costum de camuflaj, precum și antrenamentul primit pentru folosirea acestuia, este încă un motiv de optimism pentru ucraineni, care speră la o victorie cât mai rapidă în invazia inițiată de Rusia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net