Turist american, uluit de România. Ce a găsit într-un apartament pe care l-a închiriat în Brașov

Un turist american a decis să viziteze România, așa că s-a cazat în unul dintre cele mai vizitate orașe de la noi din țară: Brașov. Nici prin cap nu i-a trecut că va fi total impresionat de ceea ce va găsi în apartamentul pe care îl închiriase, dar nici în împrejurimi!

ap la inchiriat PNG

Turist american, impresionat de apartamentul închiriat în Brașov

Pentru că a vrut să petreacă puțin timp în România, un turist american s-a gândit că trebuie neapărat să bifeze o vizită în orașul Brașov. 

Zis și făcut! N-a mai stat mult pe gânduri, așa că a închiriat un apartament în orașul de sub Tâmpa și s-a declarat extrem de impresionat de ospitalitatea, eleganța și modul în care românii l-au primit. 

Mai exact, turistul a fost întâmpinat, în apartament, cu bomboane și 2 sticle cu apă, una plată și una minerală, fapt ce i-a stârnit admirația la adresa românilor, mai ales că gestul proprietarilor, deși unul mic, l-a lăsat fără cuvinte. 

Mai mult, turistul american a rămas uluit atunci când a văzut că avea în locuință absolut tot ce era necesar pentru a locui o perioadă mai lungă de timp: mașină de spălat, uscător de rufe, dar și o atmosferă primitoare, ca acasă. 

Citește și - Bianca Drăgușanu „a spart” 18.000€ pe o vacanță în Turcia! A închiriat o mega-vilă și am aflat cine o însoțește!

„Poporul român îmi aduce aminte de cât de educat este”

„Apartamentul este perfect, uitați-vă la asta. Apartament Airbnb perfect la Brașov. Acesta este balconul, se văd munții. E extraordinar, perfect decorat. Dar pentru mine nu e destul, trebuie să mai facă ceva în plus... Poporul român îmi aduce aminte de cât de educat este. Ceva de Jules Verne aici, dacă nu știți cine este Jules Verne trebuie să mai învățați... Și iată și limba universală, pe care toată lumea o înțelege. Uitați ce mi-a lăsat proprietarul... E iarnă, în cazul în care vrei să ai o pauză de cafea, de ceai, iată câteva dulciuri, puțină ciocolată, pare că e brand românesc, Poiana cred că este o regiune sau un oraș aici în România, sau cred că e stațiunea de schi. Și niște apă minerală și plată, unul dintre cele mai bune branduri din România.

Și vă spun, apartamentul este uimitor... Nu era de ajuns să pună o mașină de spălat, avem și o mașină de uscat rufe, nou-nouță, miroase ca și cum ar fi nouă. Dar nu, a fost aici și vara trecută, ceea ce înseamnă că au avut grijă perfectă de apartament. Nu s-a învechit deloc de când am fost ultima oară”, a spus turistul american, profund impresionat. 

Ce au găsit 2 tinere, într-un apartament din București

Un alt scenariu cu turiști străini, însă o poveste mai ciudată. Acum ceva timp, 2 tinere au venit în București și s-au cazat într-un apartament în care aveau să descopere ceva de-a dreptul macabru. 

Și acestea și-au povestit experiența pe TikTok, acolo unde le-au spus oamenilor că, în timp ce făceau turul locuinței, au dat de niște scări bizare, care duceau într-un loc desprins din filmele horror.

Scara descoperită de cele două tinere din Spania este plină de mucegai și pete, iar „peisajul” este desprins parcă din filmele horror bazate pe poveștile scrise de Stephen King. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net