Un adolescent a dormit trei ani la cort și a strâns o sumă halucinantă de bani! Motivul emoționant

Max Woosey (13 ani) din Devon, Marea Britanie, a petrecut trei ani dormind în aer liber într-un cort, timp în care a strâns o sumă uriașă de bani. Pe lângă asta, adolescentul a ajuns și în Cartea Recordurilor și este extrem de mândru de reușita sa.

Max Woosey este un adolescent special (Foto: Instagram)
Max Woosey este un adolescent special (Foto: Instagram)

Max Woosey a vrut să își ajute vecinul

Max Woosey a reușit să strângă peste 860.000 de dolari, bani pe care i-a donat unui azil local. Copilul avea doar 10 ani atunci când și-a început proiectul „Boy in the Tent” („Băiatul din cort” n.r), în curtea familiei sale, pe 28 martie 2020. Wosey a început această aventură ca o strângere de fonduri pentru North Devon Hospice, unitatea sanitară care a avut grijă de vecinul său, Rock Abbot, care a murit de cancer în acel an.

Înainte să moară vecinul meu de cancer, mi-a dat un cort și mi-a spus să am parte de o aventură”, a declarat Woosey pentru Cartea Recordurilor. Max Woosey, ale cărui nopți în cort au fost documentate pe rețelele sociale, a stabilit recordul mondial pentru cei mai mulți bani strânși de o persoană care a făcut camping.

Faima lui Max Woosey pe rețelele de socializare în timpul proiectului său i-a permis să-și monteze cortul pentru a petrece nopți în locații precum Grădina Zoologică din Londra, grădina de pe strada nr. 10 Downing și Twickenham Rugby Grounds.

Am avut cei mai buni trei ani din viața mea. Am întâlnit niște oameni minunați și am avut parte doar de experiențe frumoase. Nu cred că aș schimba ceva. Inițial, mi-am propus doar să am o aventură și să strâng 100 de lire sterline (123 de dolari). Este o nebunie că proiectul meu a primit atât de multă atenție din partea oamenilor care au vrut să ajute și să doneze, dar sper că am demonstrat că și copiii sunt capabili de lucruri mărețe”, a mai spus Max, citat de site-ul Upi.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg