Concediu cu probleme! Turiștii care stau la cort în spații neamenajate, amendați de poliția din Tuzla

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Câțiva turiști s-au trezit cu poliția la ușa cortului, chiar în timp ce se bucurau de vremea bună de afără, peisajul de vis și de briza mării. Paparazzi Click! au surprins cum autoritățile din Tuzla amendează persoanele care campează în spațiile neamenajate. 

Turiștii care stau la cort în spații neamenajate, amendați pe poliția locală din Tuzla. Foto: Click
Turiștii care stau la cort în spații neamenajate, amendați pe poliția locală din Tuzla. Foto: Click

Foarte mulți români aleg să meargă cu cortul la mare. Totuși, în ultimii ani această experiență poate fi un pic mai complicată, în condițiile în care, în anumite zone, turiștii nu mai au voie să pună cortul.

Sigur te interesează: Iubitul Lorei, furibund din cauza notei de plată, de pe litoral: «Suntem la fel ca în perioada comunistă»

Totodată, oamenii se pot trezi cu amenzi și dacă nu respectă regulile de igienă impuse de autorități. Un astfel de episod a fost surprins de paparazzii Click!, care au fotografiat cum poliția din Tuzla amenda persoanele care au campat în spațiile neamenajate.

Nu rata nici: Atenție la una dintre cele mai vechi țepe date pe Litoral de comercianți

Poliția din Tuzla amendează turiștii care stau la cort în spații neamenajate

De câțiva ani s-a luat decizia de a se interzice campare directă pe plaja din Tuzla. Există câteva opțiuni în care îți poți amplasa cortul în zone amenajate, dar, evident, majoritatea oamenilor care vin la mare preferă să campeze într-un loc liber și liniștit, departe de vecini. 

Vezi și: Pe ce a spart un român 1.200 de lei la o terasă, pe litoralul românesc!: «Țărână ușoară, HoReCa litoral 2022»

După cum se vede în imagini, asta și-au dorit și cei care au ales să rămână cu cortul undeva în partea de sus a plajei, lângă drum. Ei au fost însă taxați imediat de poliția din Tuzla.

Poate te interesează: Ce amendă plătesc șoferii care au un far defect la mașină? Suma este surprinzător de mare

Plaje precum Vadu, Corbu și Tuzla sunt de multă vreme preferate pentru o escapadă cu cortul în mijlocul naturii. Pentru că erau invadate vara, autoritățile au încercat să protejeze mediul înconjurător de dezastrul care poate fi lăsat în urmă de turiști. Astfel, amenzile au crescut, iar controalele sunt mai dese. Totodată, în multe din zone, camparea a devenit interzisă.

De ce este iubită de turiști plaja din Tuzla? Cât de ușor se ajunge la ea

Despre plaja Tuzla se spune că este ultima plajă sălbatică din Constanța. Ea este una dintre destinațiile favorite ale celor care aleg să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, iar fiecare weekend de vară aduce mii de turiști.

Sigur te interesează: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»"

În plus, apa de aici i-a fermecat pe mulți dintre vizitatori, datorită nuanțelor de culoare verde-albăstruie. Plaja Tuzla este situată la mai puțin de 5 km de șoseaua principală care face legătura între Constanța și Mangalia, la o distanță de 2 km de Eforie Sud și la aproximativ 10 km de Costinești.

Unde mergi în concediu? Sugestii de vacanță! Cele mai frumoase insule din Europa!

Drumul din satul Tuzla nu este asfaltat, dar nici nu este dificil. Pentru cei care nu doresc să stea cu cortul în zonele amenajate de autorități, există câteva pensiuni și hoteluri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net