Iubitul Lorei, furibund din cauza notei de plată, de pe litoral: «Suntem la fel ca în perioada comunistă»
Iubitul Lorei, Ionuț Ghenu, a răbufnit pe social-media după ce o postare cu o notă de plată în valoare de peste 1.200 de lei de la o terasă de pe litoral a devenit virală. Ionuț Ghenu a criticat dur postarea respectivă, în care industria HoReCa este scoasă la înaintare ca țap ispășitor pentru creșterea prețurilor.
Ghenu a reacționat de-a dreptul furibund față de criticile aduse antreprenorilor români ce activează în industria HoReCa de pe litoralul românesc, după ce un internaut a postat o notă de plată în valoare de 1.246 de lei, totalul consumației la o terasă de la malul mării.
Ionuț Ghenu a atras atenția celor care s-au arătat revoltați de o astfel de sumă că nota de plată s-a împărțit de fapt la un grup de nouă persoane care a luat masa în respectivul local. Partenerul Lorei a făcut o analiză ceva mai minuțioasă și a subliniat faptul că mesenii au consumat peste 20 de beri de tip premium, iar după un astfel de calcul rezultă că meniul pentru fiecare persoană a costat 90 de lei.
«Aici puteti vedea putin din mentalitatea romaneasca pura! Observati cum in postarea asta cineva se plange :))) si doreste moarte horeca :)) asta ca sa intelegeti din start nivelul intelectului. Apoi intervine vechea cutuma romaneasca, hangiul are bani trebuie omorat ca e hot. :)) in bonul de mai jos puteti observa usor ca la masa au fost 9 persoane. Care au mancat si au cam baut 23 de beri plus diverse. :))) daca scoatem berile :)) care inseamna aprox 400 de lei, vom obs ca mai raman aprox 840 lei. Impartim la 9 si vin cam 95 lei de caciula. Pai eu zic ca e bine la cat s-a mancat, plus ca e pe litoral.»
Nu rata nici: Atenție la una dintre cele mai vechi țepe date pe Litoral de comercianți
Ionuț Ghenu: «Suntem la fel ca in perioada comunista!»
Ghenu îi critică pe cei care au argumentat că este mult mai ieftin dacă achiziționează mîncarea direct din supermarket, întrucât, la un restaurant, clientul plătește servirea iar din banii obținuți din consumație un patron achită salarii, utilități, chiria localului.
Iubitul Lorei consideră că românii nu înțeleg ce înseamnă să fii antrepremor și cum să respecte serviciile pe care le oferă un business și consideră că o astfel de mentalitate este profund înrădăcinată în era comunistă.
Află și: Stațiunea de pe litorarul românesc cu cele mai mici prețuri! Noua atracție?
«Tot in postarea de mai jos puteti obs usor expresia ”niste cartofi congelati si o carne aruncata pe gratat”. Foarte corect sa coste mai putin daca mergi tu la market, le cumperi si le faci la tine pe ulita. Altfel la restaurant platesti niste utilitati, angajati, chirii, plus ca trebuie sa faci si un profit, altfel muncesti pt client si nu e ok. :)) deci draga autorule, ce doream eu sa iti spun, tara asta a ajuns in cacatul in care este astazi din cauza acestei mentalitati si a lipsei totale de fler antreprenorial! Suntem la fel ca in perioada comunista!»
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.