Un aventurier asemănat cu Steve Irwin mângâie crocodilii ca pe niște căței

Matt Wright, care a fost comparat cu regretatul "vânător de crocodili” Steve Irwin, face cascadorii periculoase cu reptilele și chiar le mângâie ca pe niște căței.

Matt Wright este considerat noul Steve Irwin (Foto: Instagram)
Matt Wright este considerat noul Steve Irwin (Foto: Instagram)

Citește și: Funeralii regale pentru crocodilul «divin»! Babiya a protejat timp de 75 de ani un templu hindus, iar localnicii spun ca era vegetarian

După ce i-au urmărit noua emisiune de pe Netflix, Wild Croc Territory, fanii l-au asemănat cu Steve Irwin, care a murit în 2006 din cauza unor răni provocate de o pisică de mare. Deși își pune viața în pericol, australianul Matt Wright, în vârstă de 42 de ani, admite că este extrem de onorat de această comparație.

Află mai multe despre: Legendarul „dinozaur mâncător de oameni" a fost ucis! Reptila cântărea 450 de kilograme!

Steve și-a făcut treaba, a pus conservarea și Australia pe hartă la o scară masivă, ceea ce a fost incredibil și a făcut-o foarte bine. Dacă aș putea ajunge la jumătate din această capacitate și conștientizare și să am acea voce ca el, aș fi uimit. A fi comparat cu Steve Irwin este o onoare absolută. Este unul dintre simbolurile Australiei”, a explicat el, potrivit Daily Star.

O afacere de familie

După ce a devenit un star de televiziune, cu două seriale difuzate de National Geographic, Wild Territory și Outback Wrangler, lui Matt i s-au alăturat soția Kaia și fiul Banjo în Wild Croc Territory. „Familia adaugă o nouă dimensiune”, spune el.

Te-ar putea interesa și: Fiul «Vânătorului de crocodili» a dat jucăriile pe reptile

Într-un episod, cuplul, care în curând va avea și o fetiță,  se luptă cu un crocodil, în timp ce micuțul Banjo se joacă fericit în apropiere. Matt și echipa sa ademenesc și prind reptilele care sunt un pericol pentru oameni și animelel de fermă și ulterior le mută în locuri sigure. Unii dintre crocodili își găsesc o nouă casă în Top End Safari Park – inclusiv regretatul star al spectacolului, remarcabilul Bonecruncher.

Vezi și: Aveți grijă unde vă faceți concediul! Un crocodil de 15 metri a fost văzut aproape de plajă

În ciuda numelui său terifiant, îi lipseau o parte din coadă, maxilar și câțiva dinți. Și l-a lăsat pe Matt să-l mângâie ca pe un cățel. Însă, din păcate, Bonecruncher a fost ucis de un alt bărbat. „Toată lumea a fost devastată”, spune Matt. „Unul dintre membrii personalului m-a sunat plângând:  «Bonecruncher a fost ucis»”. „Era cu noi de opt ani și a fost singurul crocodil cu care am putut să fac diferite lucruri pentru ședințe foto", a explicat Matt.

Iată și: Ce mai fac crocodilii de la ferma din Arad. Pepino și Walderman au împlinit șase luni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net