Un bolnav de cancer a câștigat 1 miliard de dolari la loterie: „Îmi voi găsi un medic bun de banii ăștia”

Ultima actualizare:

Câștigătorul jackpot-ului istoric la loteria americană Powerball, în valoare de 1,3 miliarde de dolari, este imigrant un din Laos. Cheng Charlie Saephan, în vârstă de 46 de ani, din Portland, suferă de cancer de opt ani.

Cheng Charlie Saephan, cu premiul de 1,3 miliarde de dolari castigati la loterie
Cheng Charlie Saephan a spus că premiul este o binecuvântare (Foto: Profimedia)

Bărbatul a spus că el și soția sa, Duanpen Saephan, în vârstă de 37 de ani, vor împărți premiul în mod egal cu un prieten care a contribuit cu 100 de dolari pentru a cumpăra biletele cu ei, relatează publicația americană New York Post.

Cheng primește o sumă forfetară de 422 de milioane de dolari, după deducerea tuturor taxelor. „Sunt recunoscător pentru acest câștig și pentru felul în care am fost binecuvântat”, a spus el la o conferință de presă susținută luni de Loteria Oregon, adăugând că „viața sa a fost schimbată”: „Voi putea să-mi asigur familia și sănătatea... Îmi voi găsi un medic bun care să mă trateze de cancer.

Cheng Charlie Saephan vrea să-și cumpere și o casă

El a spus că, în calitate de pacient cu cancer, s-a întrebat: „Cum voi avea timp să cheltuiesc toți acești bani? Cât voi trăi?”. După ce a cumpărat biletele alături de Laiza Chao, 55 de ani, din Milwaukie, Chao i-a trimis o fotografie lui Saephan și i-a spus: „Suntem miliardari”. A fost o glumă, dar a doua zi s-a adeverit.

Bărbatul a sunat-o pe Chao pentru a-i spune vestea care i-a schimbat viața:. „Am spus: «Laiza, unde ești?» și ea a răspuns: «Mă duc la muncă». I-am zis: «Nu mai trebuie să pleci».

Saephan le-a mai spus reporterilor că intenționează să cumpere mai întâi o casă pentru familia sa din Oregon și că va continua să joace la loterie după câștigurile sale: „S-ar putea să am noroc din nou. Voi continua să joc.”

Biletul unic, care se potrivea cu toate cele șase numere extrase pentru a câștiga jackpot-ul, a fost vândut la un magazin dintr-un cartier din Portland la începutul lunii aprilie, punând capăt unei perioade fără câștiguri, care s-a întins pe mai mult de trei luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net