Un călugăr s-a îndrăgostit de o femeie pe Internet. I-a trimis acesteia un clip în ipostaze intime care l-au costat funcția

Ultima actualizare:

Un călugăr, 54 de ani, a rămas fără funcție, după ce a trimis un filmuleț în ipostaze intime unei femei, în vârstă de 30 de ani, de care s-a îndrăgostit pe Internet.

Un călugăr de la Mănăstirea Muntele Rece s-a îndrăgostit pe Internet. Foto: Mitropolia Clujului.
Un călugăr de la Mănăstirea Muntele Rece s-a îndrăgostit pe Internet. Foto: Mitropolia Clujului.

 Este vorba chiar despre starețul Mănăstirii Muntele Rece din Cluj, Arsenie Gălățan. Călugărul nu mai are voie să oficieze slujbe religioase, în urma clipului pe care i l-a trimis femeii de care s-a îndrăgostit. Starețul a cunoscut-o pe tânără pe Internet. Acesta a mărturisit că-și dorește să rămână călugăr la mănăstirea unde a ținut slujbe, scrie Adevărul.ro.

„I-am trimis femeii un clip video pentru că o iubeam"

Starețul a recunoscut că i-a trimis femeii de care se îndrăgostise un clip cu el în ipostaze intime, iar acest lucru l-a lăsat fără funcție și nu mai are voie să oficieze slujbe. Arsenie Gălățean crede că femeia s-a răzbunat pe el, după ce el i-a spus acesteia că nu poate să renunțe la menirea sa. I-am trimis femeii un clip video pentru că o iubeam și ea mă iubea pe mine. A vrut să ne căsătorim, dar eu nu am vrut să renunț la chemarea mea. Filmarea a ajuns la Mitropolie și am fost sancționat. Am fost dat jos din funcția de stareț și nu mai am voie să oficiez slujbe. Acum aștept să mă duc la Prea Înaltul (Mitropolitul Clujului) pentru a fi ascultat. Eu aș vrea să rămân călugăr, la Someșul Rece”, a povestit fostul stareț pentru Stiri de Cluj.

Cine este femeia de care s-a îndrăgostit starețul

Lăcrămioare P., în vârstă de 30 de ani, este tânăra de care s-a îndrăgostit starețul. Cei doi discutau des pe rețelele de socializare. În plus, se pare că femeia a venit de mai multe ori la mănăstire ca să-l vadă pe călugăr. Mai mult de atât, tânără ar fi primit de la stareț o sumă de bani, 10.000 de lei.

Ieromonahul are 54 de ani și s-a călugărit în 1998.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net