Un primar din România, vizitatorul cu numărul 1.300.000 în Maldive

Ultima actualizare:

Destinațiile exotice au devenit o obișnuință în rândul românilor de când pandemia de coronavirus a limitat accesul în zonele considerate tradiționale până acum pentru turiștii din țara noastră. Numele unui primar român reprezintă un reper zilele acestea pentru turismul din Maldive.

image

Primarul municipiului Slatina a ales să-șiii petreacă Revelionul în Maldive. Constantin Stelian Emil Moţ a avut o supriză uriașă pe Aeroportul Internaţional Velana, unde a fost întâmpinat de mai mulţi oficiali. Motivul? Moț este vizitatorul cu numărul 1.300.000 al insulelor.

Primarul municipiului Slatina se află în Maldive pentru a doua oară, conform visitmaldive.com, citat de Adevărul. Politicianul PSD, care se află în vacanţă alături de soţie şi copii, a fost întâmpinat pe aeroportul din Velana de directorul executiv şi directorul general al Maldive Marketing and Public Relations Corporation (MMPRC/ Visit Maldives), Thoyyib Mohamed, şi de oficiali ai Ministerului Turismului.

Maldivele formează un arhipelag din Oceanul Indian (aflat la sud-vest de Sri Lanka, lângă Ecuator) care cuprinde 1.190 insule de coral, între care 26 de atoli principali. 202 dintre aceste insulițe sunt locuite, iar pe 87 dintre ele se află resorturi turistice.

Primăria Slatina n-a avut bani pentru târgul de Crăciun

În tot acest timp, în țară, în municipiul Slatina nu se organizează de sărbătorile de iarnă niciun eveniment public, primarul Emil Moţ declarând în mai multe rânduri că bugetul orașului nu permite astfel de cheltuieli. 

Luminile de Crăciun instalate în oraş sunt cele din anii trecuţi, iar din parcul Tineretului, devenit, de doi ani, principalul punct de atracţie din municipiu, lipsesc obişnuitele căsuţe destinate comercianţilor.

Citește mai multe despre Insulele Maldive pe Adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net