Un român întors în țară după 14 ani de străinătate și-a construit propria afacere: „Acolo trăiam ca și cum eram băgați în priză, nu ne este deloc dor de așa ceva”

Ultima actualizare:

Andrei Nicola și familia sa au ales să se întoarcă în România, după 14 ani petrecuți în Londra. Au lăsat luxul și s-au mutat într-un sat din țara noastră. Și-au dorit o viață mai simplă și mai autentică pentru copiii lor, scrie adevărul.ro. Din banii obținuți din vânzarea celor două case din Londra și-au cumpărat vaci rasă Angus și au făcut o fermă. 

Andrei Nicola, întors în România Foto: Anunțul UK
Andrei Nicola, întors în România Foto: Anunțul UK

S-au întors în România după 14 ani petrecuți în Londra 

După 14 ani petrecuți în inima Londrei, Andrei Nicola și familia sa au ales să se reîntoarcă la origini, mutându-se într-un sat din România, în căutarea unei vieți mai simple și mai autentice. Românii au povestit aventura întoarcerii lor „la coada vacii”, cum susține Andrei Nicola într-un interviu acordat celor de la Anunțul UK. 

„Nu ne este deloc dor de banii din Londra și de stilul de viață de acolo. Trăiam ca și cum eram tot timpul băgați în priză, stăteam ore în șir blocați în trafic, aglomerații și vedeam cu ochii noștri că lumea din jur era la fel de stresată ca noi. Nu ne este deloc dor de așa ceva ”, a mărturisit conaționalul. 

Au renunțat la lux pentru o viață simplă

Andrei Nicola, originar din Maramureș, a emigrat în Marea Britanie în 2009, unde inițial a lucrat ca muncitor necalificat pe șantierele din centrul Londrei. În timp, datorită educației sale și a muncii asidue, a reușit să avanseze profesional până la poziții de conducere într-o companie de renume, specializată în renovarea și amenajarea interioară a restaurantelor și birourilor din zona centrală a metropolei britanice.

Succesul său, alături de cel al soției, le-a permis să dobândească o viață de invidiat: două case în Londra, mașini, haine de firmă, vacanțe și mese în restaurante de top. „Am realizat că nu ai nevoie de toate acestea. Am început să conducem mașini simple, să ne îmbrăcăm cu haine care nu se mai vede brandul pe ele. Mai ales că oricâți bani ai face niciodată nu îți ajung și devii un hamster care aleargă continuu pe o roată după o realitate care este falsă", a spus acesta. 

Ce afacere a pornit în România 

Acolo, cu banii obținuți din vânzarea proprietăților londoneze, au cumpărat vaci rasa Angus și au fondat Tower Farm Transylvania, o fermă care promovează un stil de viață sănătos și sustenabil.

„Ne-am mutat în România în primul rând pentru copii și pentru o viață de familie mai frumoasă. Bunicii copiilor, străbunicii copiilor și majoritatea familiei sunt aici. Din păcate, în ziua de azi, bătrânii românilor mor prin azile sau mor de dorul copiilor plecați în străinătate. Noi nu vrem așa ceva în familia noastră”, a explicat Andrei.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net