Un tânăr chinez a dat drumul la muzică și a descoperit că sunetul se aude din corpul său

Un bărbat chinez s-a culcat cu căștile la urechi și la trezire a descoperit cu groază că înghițise una din căștile wireless fără să își dea seama. Xiaoyong, pseudonimul pe care tânărul îl folosește online, a adormit ascultând muzică prin căștile AirPods și când s-a trezit în timpul nopții a descoperit că una dintre acestea lipsește, potrivit publicației britanice Daily Star.

Airpods
Aşa arată căștile pe care le-a folosit / foto: Freepik

Tânărul a declarat pentru site-ul chinez de știri Houlang că a observat că nu avea una din căști când s-a trezit pentru a merge la toaletă, aceasta întâmplându-se în data de 6 aprilie, pe la 3 dimineața.

Încercând să o găsească, a dat drumul la muzică de pe telefon, descoperind șocat că sunetul se auzea din stomacul lui. Practic, înghițise casca în timpul somnului.

S-a prezentat cât a putut de repede la un spital unde medicii i-au confirmat, după ce i-au făcut o radiografie abdominală, că acea cască wireless se afla în interiorul său. În imaginea din radiografie micul dispozitiv Airpod se poate distinge cu ușurință de orice ochi neavizat.

Întâmplarea nu este singulară

Casca dispărută a fost descoperită după o ecografie / captură: YouTube
Casca dispărută a fost descoperită după o ecografie / captură: YouTube

Xiaoyong este, posibil, singurul om care a putut reda muzică din interiorul corpului. Acesta, aflat pe holurile spitalului așteptând să își rezolve problema, a pus o melodie la modă pentru prietenii săi din rețelele sociale, care s-a auzit venind din stomac, redată de casca wireless înghițită.

Tânărul a relatat că, în prima fază, medicii i-au prescris niște medicamente pentru golirea conținutului stomacului. Dacă această soluție se va dovedi ineficientă, Xiaoyong a precizat că va fi necesară o intervenție chirurgicală pentru ca dispozitivul să fie scos din intestine.

Astfel de evenimente au mai avut loc și în trecut, dimensiunea mică a căștilor facilitând înghițirea acestora din diverse cauze.

În anul 2021 o americancă din Boston a relatat cum a înghițit accidental o cască AirPods, după ce a confundat-o cu un medicament analgezic, potrivit publicației Daily Mail.

Carli Bellmer, în vârstă de 27 de ani, a explicat într-un videoclip pe Tiktok cum s-a întâmplat incidentul: ,,Am avut un ibuprofen într-o mână. Am avut și un AirPod tot în acea mână. Și am dat să iau ibuprofenul și l-am luat și mi-am zis: l-am înghiţit cam greu. Apoi am văzut ibuprofenul din mâna mea, iar restul este neclar pentru că eram speriată''.

Ulterior, casca a fost eliminată pe cale naturală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net