Topul celor mai bune căști wireless. Ce trebuie să ai în vedere

Alegerea unei perechi de căști este un moment dificil. Mai ales când fiecare model are ceva în plus față de celălalt, iar reviewurile sunt împărțite.

image

Totuși, ce trebuie să ai în vedere atunci când îți cumperi o pereche de căști? Calitatea sunetului? Bass? Baterie? Este foarte greu să alegi doar o caracteristică. Am cules cele mai importante perechi de căști wireless de pe piață, care reușesc să îmbine toate caracteristicile necesare pentru a te bucura de o experiență unică.

Apple AirPods

Nu este o apariție neașteptată. Căștile AirPods au fost mereu apreciate de consumatori, iar utilizarea acestora prin intermediul unui dispozitiv din gama iPhone face tot procesul mult mai plăcut și „user-friendly”. Chiar dacă acestea au un preț destul de ridicat, cei atenți pot profita de reduceri din marile magazine on-line pentru a profita de acestea.

Apple AirPods oferă mereu actualizări de sistem, iar calitatea acestora se modifică de la o luna la alta, bucurând tot mai mulți utilizatori.

Samsung Galaxy Buds

Un titan al acestui top, Galaxy Buds reprezintă un standard de calitate pentru producătorii de căști wireless. Acestea vin echipate cu un sistem de noise cancellation, încărcare wireless și design modern. Totuși, trebuie să ai în vedere că și acestea, precum calitatea pe care o oferă, se află la un preț destul de ridicat. Samsung Galaxy Buds rămân, totuși, o alegere înțeleaptă.

Pe piața românească, prețul unei perechi de căști wireless din gama Samsung variază între 300 și 500 de lei, în funcție de generația pe care dorești să o achiziționezi. Chiar și așa, modelul entry-level oferă destule funcții pentru a te bucura de o experiență auditivă calitativă.

Sony WF-1000XM4

Un mare atuu al companiei Japoneze este reprezentat prin tehnologia de care dispune. După mai multe lansări de succes, printre care se numără și telefoanele mobile din gama Xperia sau chiar consola de jocuri PlayStation, tehnologia Sony rămâne top în cap de listă.

Echipată cu mai multe opțiuni ce sunt găsite pe căști de tipul AirPods, prețul lui Sony WF-1000XM4 este destul de ridicat, dar te poți aștepta ca raportul preț-calitate să fie unul corect, mai ales că Sony se laudă cu procesorul V1, dezvoltat special de către compania japoneză. Cât despre baterie, aceasta ar putea ține 24 de ore în condiții de utilizare normală, având o încărcare foarte rapidă de aproximativ 5-10 minute.

Jabra Elite 75T

Chiar dacă nu se ridică la nivelul concurenței, căștile celor de la Jabra s-au identificat mereu prin calitatea audio pe care o oferă utilizatorului. Cât despre autonomia acestora, producătorul promite o autonomie de 28 de ore în modul de Standby, cu o încărcare rapidă prin intermediul cablului USB Type C, arată The Verge.

Pe piața românească, prețul acestei perechi de căști se ridică la 400 de lei, în plin sezon. Dacă ești atent, poți să prinzi cele mai importante reduceri ale anului și să-ți achiziționezi o pereche de Jabra Elite 75T la un preț decent.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net