Vinde poze sexy cu ea, pentru a-şi ajuta tatăl grav bolnav

Ultima actualizare:

O tânără din SUA a început să vândă poze cu ea, în care apare în ipostaze sexy, pentru a-şi ajuta tatăl care suferă de o boală în stadiu terminal. Neyleen Ashley, de 33 de ani, a fost distrusă când a aflat că părintele ei, Manny (59 de ani), are insuficienţă renală şi mai poate supravieţui doar cu un transplant, aşa că a decis să facă orice pentru a-i oferi cele mai bune condiţii.

Ashley este cunoscută pentru că are cei mai mari sâni din SUA foto: Instagram
Ashley este cunoscută pentru că are cei mai mari sâni din SUA foto: Instagram

Bărbatul e în ultimul stadiu al bolii, iar un transplat e posibil de abia după o operaţie pe cord, pentru a-i implanta un stimulator cardiac. “E în stadiu cinci, a avut crize oribile şi are spasmuri la picioare. E dureros pentru că trebuie să se aplece să îşi ia medicaţia, iar asta îl termină”, a povestit Ashley, notează publicaţia britanică Daily Star. 

Tânără a recunoscut că diagnosticul a fost un şoc real pentru toată lumea: “Tata nu a băut, nu a fumat, nu a mâncat decât ce trebuia, dar nu a contat. A avut o moştenire genetică proastă. Când a primit diagnosticul, mi s-a frânt inima. Nu am putut să cred că e real, până nu am văzut prin ce dureri trece”.

Tatăl lui Ashley are insuficienţă renală în stadiu terminal foto: Profimedia
Tatăl lui Ashley are insuficienţă renală în stadiu terminal foto: Profimedia

Cere 20 de dolari pe un abonament lunar

Modelul, care are 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, a declarat că nu va renunţa niciodată la speranţa că tatăl ei va supravieţui, dar până atunci, vrea să facă orice îi stă în putere pentru a-i asigura părintelui său un trai cât mai bun, în ceea ce ar putea fi ultimele luni de viaţă. Pentru asta, Ashley, cunoscută pentru că are cei mai mari sâni din SUA, a decis să vândă imagini sexy cu ea, online. Tânăra are un parteneriat cu Playboy, iar pentru 20 de dolari pe lună, abonaţii au acces la conţinut dedicat exclusiv adulţilor.

“Când i-am spus, a început să râdă. El ne-a învăţat, şi pe mine, şi pe sora mea, să nu ne fie ruşine de sexualitatea noastră”, a completat blonda, care a mai spus că vrea să îşi ajute şi mama vitregă, oricum poate, pentru ca femeia să nu simtă că e singură.

A vrut să îi dea un rinichi tatălui, dar medicii nu au lăsat-o

Ashley, care a avut o scurtă idilă cu fostul lui Kim Kardashian, Kris Humphries, a mai dezvăluit că a vrut să îi dea tatălui propriul ei rinichi pentru transplat, dar medicii au sfătuit-o să nu facă acest lucru, pentru că l-ar putea moşteni.

“Oamenii mă văd pe Instagram, mă văd că am sâni mari şi pozez sexy şi cred că sunt o persoană rea sau proastă. Dar poţi să faci multe lucruri bune şi să îţi ajuţi familia, folosindu-ţi atuurile, oricare ar fi ele”, a încheiat tănăra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net