Vrei să ai insula ta privată, fără vecini deranjanți? Iată cât te costă să te muți aici

O insulă privată, izolată în largul coastei Scoției, a fost scoasă la vânzare. Aceasta face parte din Situl de Interes Științific Special de pe Coasta Borgue, ceea ce înseamnă că zonele sale naturale sunt protejate de guvernul britanic.

Insula Barlocco se află în Scoția (Foto: galbraithgroup.com)
Insula Barlocco se află în Scoția (Foto: galbraithgroup.com)

Insula Barlocco este nelocuită

Insula Barlocco este nelocuită și se întinde pe o suprafață de 125.000 metri pătrați (12 hectare). Se poate ajunge la ea cu barca sau pe jos, la reflux. Nu sunt locuințe sau alte clădiri pe insulă. Există un iaz care furnizează apă pentru animalele sălbatice pe timp de iarnă. Cel mai apropiat oraș, Gatehouse of Fleet, se află la aproximativ 9 kilometri distanță. Prețul insuliței este de 188.000 de dolari.

Insula Barlocco este nelocuită și se întinde pe o suprafață de 125.000 metri pătrați (12 hectare). Se poate ajunge la ea cu barca sau pe jos, la reflux. Nu sunt locuințe sau alte clădiri pe insulă. Există un iaz care furnizează apă pentru animalele sălbatice pe timp de iarnă. Cel mai apropiat oraș, Gatehouse of Fleet, se află la aproximativ 9 kilometri distanță.

Persoana care este dispusă să achiziționeze va fi nevoită să își instaleze panouri solare, întrucât nu se poate conecta la nici o rețea.

„Insula a fost renumită de secole ca un loc de peisaj unic și lumină naturală și a atras mulți artiști în zonă în secolele al XIX-lea și al XX-lea”, a declarat agentul imobiliar David Corrie, pentru The New York Times.

Nimeni nu a solicitat vreodată permisiunea de a construi pe insulă, conform listării, așa că ar fi la latitudinea cumpărătorului să investigheze posibilitățile de dezvoltare cu autoritatea locală.

„Există încă un sentiment foarte romantic legat de deținerea propriei insule private scoțiene, unde poți scăpa de agitația vieții de zi cu zi și te poți bucura de pace și liniște în cele mai frumoase peisaje din jur. Plaja cu pietriș este o încântare și baza perfectă pentru a explora insula, a înota cu apă rece sau pentru a ancora o barcă și pentru a vă bucura de un picnic pe malul apei”, a spus Aaron Edgar de la agenția Galbraith.

33.000 $ salariu ca să ai grijă de păsări

Royal Society for the Protection of Birds (RSPB), o organizație din Marea Britanie care se ocupă cu monitorizarea păsărilor sălbatice, caută o persoană dispusă să locuiască pe Insula Gough , un teritoriu britanic din sudul Oceanului Atlantic, care se află la aproximativ 2.400 km de continentul african.

Salariul anual ajunge la 33.000 de dolari, iar candidatul perfect trebuie să aibă o diplomă în Științe sau experiență pe un post similar. La insula Gough se ajunge doar cu barca, iar călătoria durează șapte zile, cu plecarea din Africa de Sud. Noul angajat va fi nevoit să locuiască pe această insulă îndepărtată timp de 15 luni și să monitorizeze păsările sălbatice de acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net