Povestea bărbatului care trăiește singur pe o insula privată. Lumea crede că stă în lux, dar nu e deloc așa!

Să ai propria insulă poate fi un adevărat vis! Când te gândești că ai putea avea întreaga proprietate numai a ta unde să te poți relaxa nestingherit pare absolut minunat! Cu toate acestea viața pe o insulă privată nu e chiar așa cum toți ne-am imagina.

Sursă: Private Islands Online Australia
Sursă: Private Islands Online Australia

Viața pe o insulă privată nu e așa cum toată lumea își imaginează

Un bărbat a dezvăluit cum este cu adevărat să trăiești pe propria insulă privată și spune că nu este atât de fascinant pe cât crede lumea, potrivit TheSun

Craig Beckley, în vârstă de 56 de ani, a cumpărat insula Worthington Island de pe coasta Queensland din Australia în timpul pandemiei. Pentru frumoasa proprietate bărbatul a cheltuit nu mai puțin de 385.000 de dolari! Aceasta se află la 30 de minute de mers cu barca de pe continent.

Cu toate acestea, deși spune că există unele avantaje deosebite, a recunoscut că nu este întotdeauna o călătorie ușoară. Nu numai că se luptă mereu cu gândaci precum țânțarii dar a spus că traiul pe insulă nu este chiar așa luxos și pare mai mult un soi de camping. Mai exact acesta locuiește într-un fel de baracă, așa cum a denumit-o chiar el: „Eu îi spun baracă, o baracă de nouă metri pe patru metri, cu podea din lemn, cu structură din lemn, cu un șopron cu copertină." a declarat proprietarul pentru The Guardian.

Sursă: Private Islands Online Australia
Sursă: Private Islands Online Australia

Acesta spune că este nevoit să folosească energie solară și eoliană, precum și generatoare, pentru electrocasnice precum frigiderul sau aragazul. Mai mult decât atât, nici măcar nu există un dig unde să își  lase barca, așa că această misiune devine dificilă. Nu sunt numai palmieri și nisip alb".

Directorul Private Islands Online Australia, Richard Vanhoff, care a vândut insula, a declarat că oamenii subestimează adesea cât de multă muncă este necesară pentru renovarea insulelor. Pentru a ajunge la unele insule este nevoie să deții un elicopter sau avion, ceea ce evident prea puțini oameni din lume își permit. În aceleași timp, multe insule nu au acces la internet, curent electric sau apă curentă.

Vanhoff spune că isula Worthington a fost cea mai ieftină pe care a vândut-o, însă unele insule se vând chiar și cu 20,3 milioane de lire sterline, și totuși încă mai este nevoie de investiții pentru ele!

Sursă: Private Islands Online Australia
Sursă: Private Islands Online Australia

În ciuda modului de viață extrem de simplu, Craig nu regretă că a cumpărat insula. Acesta spune că viața poate fi extrem de relaxantă și interesantă mai ales când ai prin jur animale precum delfinii.

Uneori ai chef să dai muzica mai tare, alteori doar să te relaxezi în hamac. Te relaxezi, citești o carte, te duci la pescuit - timpul încetinește. Este un fel de magie."

Și în Europa există astfel de insule, de pildă există o insulă privată în apropiere de Estonia, pe care o puteți închiria pentru doar 75 de lire sterline pe noapte, sau câteva insule private pe care le puteți închiria în Franța, Spania și Grecia de la doar 12 lire sterline pe noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net