Insula din Europa care se vinde cu doar 170.000 de euro! „Se află într-o locație cu adevărat uimitoare”

O insulă scoțiană privată, nelocuită se vinde cu 170.048 de euro! Este ideală pentru cei care își doresc o oază de liniște și pace! 

Insula din Europa care se vinde cu doar 170.000 de euro
Insula din Europa care se vinde cu doar 170.000 de euro

Barlocco, cu o suprafață de 10 hectare, este descrisă ca fiind ideală pentru pescari, iubitorii de păsări și de iubitorii sporturilor nautice.

Accesul la insula privată se face cu barca, pe jos sau cu tractorul, atunci când mareea este joasă. Există, de asemenea, o plajă de pietriș unde bărcile pot fi ancorate.

Este un sit de interes științific special, cu in peren, lavandă de mare de stâncă și plante de orhidee parfumate. În zonă, nu există clădiri și sunt puține șanse de a obține autorizații de construire.

În zonă există câteva colonii mari de păsări marine. Mai exact aici printre altele, pot fi admirați pescăruși cu spatele negru.

Se pot practica activități recreative, de la observarea păsărilor la plimbări pe insulă, pescuit la copcă și sporturi nautice suplimentare de pe plaja privată de pietriș a insulei.

Agentul imobiliar Aaron Edgar, de la Galbraith, a declarat: Insula Barlocco se află într-o locație cu adevărat uimitoare, în apropiere de Kirkcudbright, în Dumfries și Galloway, și într-o zonă de interes științific atât din punct de vedere geologic, cât și biologic.

Există încă un sentiment foarte romantic legat de a deține propria ta insulă privată scoțiană, unde poți scăpa de agitația vieții de zi cu zi și te poți bucura de pace și liniște în cele mai frumoase peisaje din jur. Plaja de pietriș este o încântare și este baza perfectă pentru a explora insula, pentru a participa la înot în apă rece sau pentru a ancora o barcă și a vă bucura de un picnic pe malul apei." 

Barlocco este una dintre cele câteva insule care alcătuiesc Insulele Fleet, în largul coastei Dumfries și Galloway.

„Am fost martorii unei cereri puternice din partea unor părți naționale și internaționale pentru insule private întregi, după ce ne-am ocupat de vânzarea mai multor insule din Scoția, așa că ne așteptăm la un mare interes." a mai spus acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net