Ce a pățit un român într-un loc popular din Grecia! Avertisment pentru toți turiștii: „Îmi e groază de ce va întâmpla în sezon”

Ultima actualizare:

Mulți turiști aleg să petreacă vacanțele în afara sezonului pentru că beneficiază de mai multe avantaje precum prețurile mai mici sau lipsa aglomerației. Un român care a petrecut trei zile în una dintre cele mai iubite destinații din Grecia nu va uita prea curând experiența. Prin ce a putut trece, aflați mai jos.

Corfu plaja jpg

Prin ce a trecut un român care a stat 3 zile în vacanță în Grecia

Corfu este una dintre cele mai celebre insule grecești care anual atrage mii de turiști, însă pe lângă peisajele superbe și toate beneficiile, ascunde și lucruri mai puțin plăcute. Fix cu aceste lucruri s-a confruntat turistul român care a petrecut un weekend pe celebra insulă. Bărbatul nu a avut prea multe de reproșat față de destinație, dimpotrivă, chiara  fost impresionat de frumusețea zonei, Cu toate acestea, bărbatul a spus de ce anume îi este groază aici.

Ei bine, primul lucru care l-a făcut să își piardă din entuziasm este gunoiul. Turistul a povestit cum acolo pubelele sunt pline și de obicei, lăsate la vedere, deoarece costul pentru a fi transportate pe continent sunt mari, iar insula nu se poate ocupa încă de această problemă.

grecia corfu 0 jpeg

„O să vă izbească contrastul dintre lucrurile superbe și pubelele de gunoi, nu puține, pline cu vârf și îndesat. Pentru că el nu este procesat încă pe insulă, ci trebuie transportat pe continent, cu costuri mari. Înțeleg că sunt influențați de italieni, dar chiar să fie ca la Roma nu mă așteptam”, a scris românul pe Forum Grecia.

Ce l-a șocat pe românul plecat în Grecia

De ceea ce i-a fost însă și mai groază este aflomerația! Infrastructura precară i-a dat multe bătăi de cap românului care a povestit că străzile sunt prea înguste, iar numărul de mașini prea mare, astfel încât tot traficul devine haotic. În plus există probleme și cu locurile de parcare, ceea ce îl face să se gândească cu groază la sezonul estival, când probabil sunt foarte mulți turiști.

corfu liliac jpg

Al doilea lucru nasol este infrastructura de drumuri precară. Străzi prea înguste, mașini prea multe, locuri de parcare prea puține, stilul de condus haotic. Dacă asta am văzut eu în martie/aprilie, îmi e groază de ceea ce se întâmplă în sezon. Dacă s-ar putea rezolva aceste 2 probleme pe probabil a treia insulă din Grecia ca număr de vizitatori, destinația ar fi perfectă din toate punctele de vedere”, a spus românul.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net