Vrei să fii poștaș în Antarctica? Iată ce salariu s-a pus la bătaie

Cel mai îndepărtat oficiu poștal din lume face angajări! Sunt trei posturi disponibile pe o perioadă de patru luni. Printre altele, angajații trebuie să sorteze scrisorile primite și să numere pinguinii de la așa-numitul Oficiu Poștal al Pinguinilor.

Oficiul Poștal al Pinguinilor din Port Lockroy, Antarctica
Oficiul Poștal al Pinguinilor este situat în Port Lockroy, Antarctica (Foto: Instagram)

U.K. Antarctic Heritage Trust, organizația care conduce Oficiul Poștal al Pinguinilor, de la baza britanică Port Lockroy de pe Insula Goudier, a declarat că este în căutarea a trei persoane pentru personalul oficiului poștal, începând din noiembrie anul acesta până în martie 2025. Îndatoririle angajaților vor include sortarea scrisorilor și cărților poștale, vânzarea de timbre poștale, conducerea unui mic magazin de suvenire și monitorizarea celor 1.500 de pinguini gentoo din Port Lockroy.

Nu există toaletă sau duș

Oficiul poștal procesează până la 80.000 de scrisori și cărți poștale în fiecare an, dintre care majoritatea sunt trimise prin poștă de către pasagerii navelor de croazieră care opresc pe insulă în timpul verii emisferei sudice. Posturile disponibile sunt șef de bază, asistent general și director de magazin. Solicitanții trebuie să fie rezidenți ai Regatului Unit și trebuie să fie pregătiți să locuiască împreună cu alte cinci persoane în cameră, să stea perioade lungi fără telefon sau acces la internet și să se descurce fără apă curentă pe durata șederii lor. U.K. Antarctic Heritage Trust a spus că există un alt dezavantaj important de luat în considerare: „mirosul de guano (excremente produse de păsări și lilieci n.r)”.

Potrivit celor care au lucrat la Oficiul Poștal al Pinguinilor, salariul ajunge la aproximativ 2.300 $ pe lună. După ce vor urma o pregătire extinsă în Regatul Unit în august și septembrie, cei trei noi angajați se vor duce în Port Lockroy la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie. Odată ce ajung acolo, vor fi în mare parte izolați de lumea exterioară.

Port Lockroy nu are apă curentă, așa că angajații vor fi nevoiți să folosească o găleată în loc de o toaletă obișnuită. Ei nu vor putea face băi sau dușuri, cu excepția cazului în care navele de croazieră care trec, îi invită la bord (și îi trimit înapoi la bază cu o reaprovizionare cu alimente proaspete).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net