WhatsApp lansează o nouă funcție pentru utilizatorii de Iphone. Ce se întâmplă cu fotografiile trimise

WhatsApp introduce o funcționalitate nouă pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, utilizate de telefoanele Apple.

WhatsApp introduce o funcție nouă pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS / foto: pixabay
WhatsApp introduce o funcție nouă pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS / foto: pixabay

Această nouă facilitate le permite utilizatorilor să trimită și să partajeze fotografii și videoclipuri sub formă de documente, astfel încât să își păstreze calitatea originală.

Conform informațiilor incluse în documentația versiunii recent actualizate a WhatsApp pentru iOS, utilizatorii pot acum să expedieze conținut media de înaltă calitate sub formă de fișiere, ca alternativă la transferul comprimat utilizat implicit de aplicație.

Noua opțiune va fi implementată în următoarele 2 săptămâni

După ce a fost testată de un grup restrâns de utilizatori în luna noiembrie, noua opțiune este lansată acum pentru toți utilizatorii iOS și va fi implementată în următoarele săptămâni.

Funcția a fost inițial testată pe platforma Android, însă este prioritară pentru lansare pe dispozitivele iOS. Opțiunea de a trimite conținut în calitate originală va fi accesibilă prin intermediul simbolului "+" din chatul WhatsApp, apoi alegând "Document" și, în final, "Alege o fotografie sau un videoclip".

Există o limită de 2 GB pentru dimensiunea fișierelor ce pot fi transmise folosind această funcție.

Fotografiile și videoclipurile trimise sub formă de documente nu vor fi afișate în mod predefinit în interfața principală a chatului.

WhatsApp a testat această funcționalitate pentru utilizatorii de Android cel puțin din luna septembrie a acestui an. Aceasta indică faptul că o versiune stabilă pentru dispozitivele cu Android este aproape, conform observațiilor presei internaționale.

Această actualizare vine la câteva luni după ce dezvoltatorii aplicației au introdus opțiunea de partajare HD pentru clipuri și fotografii.

Despre WhatsApp

Peste 2 miliarde de oameni din mai mult de 180 de țări utilizează WhatsApp pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia, indiferent de loc sau moment. Această platformă de mesagerie și apeluri este gratuită și este disponibilă pe telefoanele din întreaga lume.

Un număr în creștere de utilizatori folosesc WhatsApp nu doar pe dispozitive mobile, ci și pe computere Windows sau Mac. Această extindere a determinat dezvoltatorii aplicației să nu mai neglijeze experiența utilizatorilor de desktop sau laptop.

Variantele destinate acestor medii sunt la fel de esențiale ca și aplicația de pe telefon și, la fel ca aceasta, beneficiază de actualizări constante, unele mai semnificative decât altele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net