„Cat fight” la Spitalul Judeţean din Oradea: trei doctoriţe s-au luat la bătaie din cauza unei postări

Ultima actualizare:

Bătaie în toată regula între trei doctorițe rezidente de la Spitalul Județean din Oradea. Cele trei tinere s-au luat la ceartă din cauza unor mesaje transmise pe un grup comun de WhatsApp și au devenit violente. S-au lovit și s-au păruit în fața colegilor, au povestit martorii. A intervenit șeful de secție unde lucrează cele trei rezidente, care a reușit cu greu, să le despartă pe bătăușe. Incidentul a fost confirmat atât de el cât și de managerul Spitalului Județean Oradea.

image

„Una este din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă”

Incidentul pe cât de rar, pe atât de jenant a avut loc la una dintre cele două secţii de Infecţioase ale Spitalului Judeţean din Oradea, relatează Bihoreanul.

„Au început, de faţă cu colegii, să strige una la alta şi apoi să se lovească", a descris scena un martor, potrivit aceleiași surse.

Trei tinere doctoriţe, rezidente în cadrul secţiei Infecţioase II, conduse de dr. Andrei Csep, s-au luat la ceartă și au devenit agresive. Sămânţa de scandal a fost un mesaj transmis pe un grup comun de WhatsApp.

Incidentul a fost confirmat de managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep", a declarat managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Șeful doctorițelor va lua măsuri

Șeful secției de Infecțioase, medicul Andrei Csep nu a comentat incidentul, dar l-a confirmat, spunând că nu a fost propriu-zis "o bătaie". Una dintre doctorițele implicate în incident este vizată de o măsură disciplinară, a mai anunțat șeful de secție.

„Voi propune mutarea ei la cealaltă secţie", a spus dr. Csep, conform Bihoreanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net