UPDATE: Florin Salam, ar fi fost reținut. Doi miri îl acuză că i-au dat mii de euro, apoi și-a închis telefonul

Ultima actualizare:

UPDATE: Surse judiciare atrag atenția că, la acest moment, Florin Salam nu este reținut.  Joi dimineață, în jurul orei 9,00, cântărețul de manele a fost săltat de la domiciliul său și dus la poliție, pentru audieri într-un dosar de înșelăciune. El ar fi fost de mai multe ori citat, dar nu s-a prezentat la poliție. Salam este acuzat că ar fi primit o sumă mare de bani de la doi miri pentru a le cânta la nuntă, iar acesta nu și-a respectat angajamentul. Joi dimineață, el a fost preluat de la locuința personală în baza unui mandat de aducere în vederea audierii sale în calitate de suspect

Știre inițială:

Cântărețul de manele Florin Salam a fost săltat joi dimineață de poliție pentru a fi audiat într-un dosar de înșelăciune. Doi miri i-ar fi plătit manelistului o sumă mare de bani, câteva mii de euro, însă acesta nu a mai venit la eveniment. Informația a fost confirmată și de surse din poliție, care au precizat că Florin Salam urmează să fie audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

image

Cântărețul de manele ar fi primit o sumă mare de bani, doar că acesta nu s-a mai prezentat la eveniment, la locație deplasându-se doar formația acestuia.

Mirii au mers direct la poliție, unde au depus o plângere împotriva acestuia.

Mai mult decât atât, în urma sesizării făcute, Florin Salam ar fi fost contactat de oamenii legii, pentru a fi chemat la audieri, însă acesta nu a răspuns și nu s-a prezentat nici măcar o dată în fața anchetatorilor.

Joi dimineață a fost săltat de la domiciliu de polițiști.

Florin Salam nu ar fi făcut un contract motivând că nu știe să scrie 

Bărbatul care îl acuză pe celebrul manelist este din Târgoviște și spune că i-a dat acestuia 5.500 de euro, potrivit DC News.

Deși a insistat să facă un contract, Florin Salam s-a opus și a precizat că nu știe să scrie.

Evenimentul la care trebuia să se prezinte Florin Salam a avut loc pe data de 21 august 2021. Inițial, Salam a spus că întârzie, după care și-a închis telefonul și nu a mai putut fi contactat, după cum a precizat reclamantul, potrivit aceleiași surse. 

Bărbatul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

„I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10-10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele“, a spus bărbatul.

El spune că nu dorește nimic mai mult decât returnarea banilor.

„Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat.

Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea...“, a precizat bărbatul din Târgoviște, potrivit aceleiași surse. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net